maandag 19 juni 2017

Serax waxinelichthouder

Ruim assortiment online bestellen! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Kies uit 1producten vanaf € 50. Vintage waxinelichthouder cm.


Dit retro model is voorzien van een delicate, koperkleurige voet en een glazen kapje dat eraf gehaald kan worden om het waxinelichtje erin te plaatsen.

Middels de klemmetjes kun je de kap weer stevig vastzetten. Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Samen is het magisch Een witte kerst Of het nu sneeuwt of niet, met deze mooie items zorg je voor.


Waxinelichthouder L cm. Mooie waxinelichthouder in een vintage stijltje van het merk Serax , De bovenkant is gemaakt van zachtgroen glas en samen met het fragiele koperen onderstel levert dit een bijzondere en sierlijke combinatie op. Verkrijgbaar in drie verschillende formaten en stijlen.


Serax waxinelichthouder (set van 3) De papieren waxinelichthouders zijn van het merk Serax en ontworpen door Marie Michielssen. De waxinelichthouders bestaan uit een papieren zak met zwart wit dessin.

Zoek je goedkope Afvalbakken? De standaard is gemaakt van ijzer en heeft een koper kleur. Serax creeërt unieke lifestyle producten geïnspireerd door talentvolle designers die schoonheid koppelen aan vorm en functie. Objecten om te ervaren, te delen en te. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Serax. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Samen met het fragiele koperen onderstel levert dit een bijzondere en sierlijke combinatie op. Deze prachtige geometrische waxinelichthouder ‘Trompe l’oeuil’ van Serax is een superleuke manier om je huis in elk seizoen een warme en trendy uitstraling te geven. Deze wandhanger van wit metaal is met zijn kubusvormige vlakken echt een opvallende decoratie. Deze grote wandhanger van wit metaal is met zijn kubusvormige vlakken echt een opvallende decoratie. Vazen - Stationery - Theelichthouders.


Serax is een autoriteit in de Belgische interieurobjecten met hun vernieuwend en toegankelijk design. Ze werken dan ook samen met toonaangevende designers van binnen- en buitenland. Geen klassieke ontwerpen, maar verrassende vormen en materialen, dat is de basis voor de collectie van Serax vazen.

Serax staat voor vernieuwend en betaalbaar design. De collectie bestaat uit interieurobjecten zoals origineel glaswerk, serviezen en sfeervolle kandelaars. Het Vlaamse bedrijf werkt samen met topdesigners om zo trendsettend en vernieuwend te zijn in de steeds veranderende markt van trendy woonaccessoires. Metalen waxinelichthouder , deze wordt geleverd met een (drink)glas,. Kaarsen zorgen voor die extra sfeer en gezelligheid in huis.


Op zoek naar kandelaars, theelichthouders, windlichten of lantaarns? Je vindt ze hier van de mooiste. Je kan in deze periode wel bestellingen plaatsen. Deze gaan wij vanaf maandag januari in volgorde van betaling. Met deze waxinelichthouder van Riverdale creëer je een gezellige sfeer in huis.


Door de open structuur geeft de houder een mooi lichteffect wanneer er een waxinelichtje in gebrand wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts