vrijdag 9 juni 2017

Sokkels op maat

Alle tuinsokkels vind je op beslist. Bestel snel jouw buitenverlichting. Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders online. Shop direct online op beslist.


Sokkels En Zuilen Voor Uw Planten.

Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach.


U krijgt direct een bevestiging. Solits sokkel zwart, op maat. Hierdoor zijn geen naden zichtbaar. Onze standaard lak is een zijdeglans lak.

U vindt in ons assortiment alle sokkels , pilaren en zuilen waaronder tuinsokkels, houten sokkels , plantenzuilen, sokkel met kap en sokkels en zuilen op maat. Uw ideeën in en wensen in kaart brengen. Samen met onze gespecialiseerde medewerkers wordt uw idee uitgewerkt tot plan.


Professionele houten MDF sokkels gespoten in componenten krasvaste meubellak. Onze houten sokkels zorgen voor jarenlang plezier in jouw woonkamer of bedrijf! De sokkel kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Winkelwagen Product Producten (leeg) Geen producten. Indien u én een sokkel én een vitrinekap bij ons bestelt, bevestigen wij kosteloos een bovenplaat in dezelfde kleur op de sokkel.


De kap valt hier precies overheen en blijft daardoor stevig op zijn plek zitten. We kunnen ook (graag zelfs) vitrinekappen en sokkels maken van gerecycled plexiglas. Naast de zuilen, sokkels , pilaren en kubussen op maat , maken we ook (receptie) balie op maat , tv kasten, zwevende planken, boekenkasten, toonbanken etcetera op maat. Ook voor aanpassingen en reparatie bent u bij ons op juiste adres. Hier kunt u terecht voor uw maatwerk zuilen, plantenbakken, sokkels , pilaren, kubussen en blokken.


Maar wij ontwerpen en realiseren ook tv-meubels, balies, wandkasten, (salon)tafels, wandplanken, separatiewanden, op maat voor u. Op zoek naar contactgegevens? Tuinsokkels van alle merken op beslist. Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Als afwerking kan onder andere gekozen worden voor componenten krasvaste meubellak.

Er zijn vier modellen sokkels die op maat gemaakt kunnen worden. Ook kunnen ze niet gespoten geleverd worden, ijzer heeft ook een mooie uitstraling of u laat ze buiten roesten. Heeft u zelf een ontwerp van een sokkel dan kan dat ook worden uitgevoerd.


Design zuilen en sokkels op maat voor decoratie en presentatie. Van standaard tot uniek design bewerkt. Als mooie aankleding in huis en voor een perfecte uitstraling. Het is nu tijd om over een mooie sokkel na te denken. Een mooi beeld verdient een mooie sokkel.


U doet al uw werk tekort als u een sokkel koopt (of zelf maakt) die niet bij uw beeld past. Jammer, want een mooi beeld is een mooie sokkel waard. Ik kan u daarbij helpen, ik maak sokkels op maat , in staal, RVS (Roest Vast Staal) aluminium en koper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts