woensdag 7 juni 2017

Topcoating

Topcoating

Bespaar tot wel via kiesproduct. Welkom op de website van TopCoat Zorgen voor vakmanschap, eersteklas kwaliteit en service. Dit past helemaal in de bedrijfsfilosofie van TopCoat Autoschade B. Holdbar Vloer Topcoating is een hoogwaardige kleurloze componenten polyurethaan coating. Deze coating is zeer slijtvast, vergeelt niet, UV bestendig en heeft een.


Holdbar Badkamer Topcoating is een transparante, niet vergelende, zeer slijtvaste hoogwaardige componenten polyurethaan coating voor badkamers en wordt gebruikt als laatste laag op Holdbar Badkamercoating. Verol PRO PU 7Polyurethaan Topcoating - Professionele Topkwaliteit, watergedragen voor een scherpe prijs! Koop highgloss topcoating zwart in bulk voor staffelkorting. Bereken hier uw staffelkorting, prijzen worden automatisch verrekend in de winkelwagen.


Ook als u buiten het staffelmenu besteld of zaagsnedes bestelt. Een sterke zijdematte 2-componenten polyurethaan topcoating sealer in. Bestel voordelig en online. Gratis verzonden vanaf euro!


Topcoating

Trapvlokcoating biedt de ideale oplossing voor trappen en vloeren in gemeenschappelijke ruimtes met een flakes- of vlokkenvloer die snel gelegd kan worden. Onze UV- Topcoating wordt samengesmolten met de drager waardoor de structuur van het materiaal (Canvas) behouden blijft. Onze UV-Topcoatin heeft in zekere zin dezelfde eigenschappen als vernis echter is de toplaag volledig afgesloten en dus waterproof.


Een transparante topcoating (zijdeglans) welke de bescherm- en afwerklaag van uw gietvloer is. Verkrijgbaar als 5KG verpakking. Bij een gietvloer ontvangt u een gepigmenteerde topcoating in de juiste RAL kleur en bij een betonlook vloer ontvangt u een transparante topcoating.


Dit product is een watergedragen polyurethaan topcoating op basis van twee componenten. Het product is oplosmiddelvrij, slijtvast, naadloos en hygiënisch. De PU Topcoating WB is een topcoating die multifunctioneel toepasbaar is als beschermende afwerking op verschillende kunststof vloerafwerkingen. Geschikt als beschemende topcoating op epoxy en polyurethaan coatings en gietvloeren.


Kan ingekleurd worden met pigmenten. Transparante topcoat voor diverse toepassingen. Voordelig en snel geleverd. De garagevloer coating is een duurzame topcoating die bestand is tegen warme banden, chemicaliën, vlekken en slijtage. De speciale epoxy coating die je bij GAMMA koopt, is te gebruiken voor ondergrondse muren, maar ook voor vloeren.


De coating is waterdicht en slijtvast. Een topcoating bestaande uit één component, op basis van aliphatische polyurethanen. PU Topcoating HT is oplosmiddelvrij, slijtvast, naadloos, hygiënisch, hoog chemisch resistent en weekmaker bestendig.


Uw gespoten belijning kunnen wij afwerken met een extra transparante toplaag. CARC Chemical Agent Resistant Coating is een soort verf: een topcoating. Dat is de bovenste verflaag op een oppervlak. Vloerplaat van berken multiplex met antislip toplaag. CARC is de naam van het product, niet van een stof.


Het materiaal is watervast verlijmt en heeft aan de bovenzijde een antislip topcoating en aan de. Schilderen met succes doet u met verf van Sigma. Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren. Wilt u professioneel coaten? Soloan adviseert, ontwerpt en bouwt installaties op maat.


Voor natlakken, poedercoaten en voorbewerking. Kan worden toegepast op gecoate vloeren, gecoate muren, kunststoffen. De gekozen oplossing is afhankelijk van het type beschadiging dat u wilt laten repareren.


Grotere scheuren of krassen zijn niet zomaar naadloos te repareren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts