vrijdag 21 februari 2014

Aluminium luxaflex gamma

Koop aluminium jaloezieën in onze webshop. Aluminium Jaloezie op maat kopen? Bekijk nu ons ruime aanbod. Shop nu makkelijk en snel online. Bezoek onze webshop en bestel nu.


In diverse kleuren leverbaar.

Zoek naar jaloezieën op maat op de nieuwe KensaQ. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bij GAMMA vind je onder raamdecoratie jaloezieën in verschillende materialen, van houten jaloezieën tot aluminium jaloezieën, waarmee de lichtinval in huis te regelen is.


Draai de horizontale lamellen van de jaloezie halfopen om redelijk wat licht binnen te krijgen en sfeer te creëren. Door jaloezieën op maat te maken krijg je altijd een perfecte pasvorm en absolute topkwaliteit. Je bepaalt zelf de afmetingen, het materiaal, de kleur en de breedte van de latten. De horizontale jaloezie is gemakkelijk zelf of via de Gamma inkortservice in de breedte en hoogte in te korten.


Ook ophangen van de jaloezie is eenvoudig dankzij de duidelijke montage-instructie en bijgeleverde montagematerialen.

Hierdoor ontstaat een moderne en speelse sfeer in uw huis. Jaloezieen Gamma of liever op maat gemaakte jaloezieen? Indien u standaard jaloezieen zoekt en geen maatwerk jaloezieen, dan is de gamma een prima optie, echter indien u op maat gemaakte jaloezieen wil bestellen dan zijn wij het voordelige alternatief voor de bouwmarkt. Heb jij een aluminium jaloeze gekocht maar weet je niet hoe je deze moet inkorten?


In deze GAMMA klusvideo laten wij je zien hoe jij jouw aluminium jaloezie op de juiste maat maakt. De stappen die we in deze klusvideo doorlopen zijn als volgt: 1. In deze klusvideo legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je dit doet. Hoe knip je de lamellen op maat?


In deze video hangen we de aluminium jaloezie op de dag. Je kunt ook een video over aluminium jaloezieën in de dag bekijken. Weet je nog niet wat de juiste maat is? Raamdecoratie kopen bij GAMMA.


Geniet van de klassieke uitstraling van houten raamdecoratie of de moderne look van aluminium raamdecoratie. Raambekleding heeft ook vooral een praktische functie. Zo houd je zonlicht tegen en voorkom je tegelijkertijd inkijk in bijvoorbeeld je bad- of woonkamer. Bestel aluminium jaloezieën eenvoudig online.


En bepaal zelf alle afmetingen.

Verticale Jaloezieën ( aluminium ) hebben diverse mooie kleuren, waaronder texturen en moderne metallic looks. De aluminium jaloezieen worden compleet op maat gemaakt voor u, dit houdt in dat u diverse kleuren kunt kiezen, keuze heeft uit een aantal opties, bijvoorbeeld een Top Down Bottom Up Jaloezie. Luxaflex aluminium jaloezieen 16mm.


Een design klassieker die licht en privacy regelt? Vele opties voor uw jaloezie: hout, aluminium ,. De 25mm versie heeft een smalle lamel waardoor er veel lamellen te zien zijn in vergelijking met bijvoorbeeld een 50mm aluminium jaloezie. Met behulp van een tuimelstang bepaalt u de lichtinval van de jaloezieen door de lamellen open of dicht te draaien. U bepaalt hier niet alleen de lichtinval mee, maar ook hoeveel zicht er van buiten naar binnen is.


Een uniek model aluminium jaloezie in ons assortiment is de 50mm Retro. Laat je echter wel verrassen door hun fijne afwerking: bij GAMMA kan je kiezen uit details zodat je interieur perfect past bij jouw nieuwe lamellen. Zo kan je ze bijvoorbeeld schuin kantelen waardoor je meer lichtinval hebt en tegelijk privacy behoudt.


Ook vind je bij GAMMA dakraam lamellen voor schuine muurwanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts