woensdag 5 februari 2014

Brocante dekenkist

Goedkope Dekenkisten vind je op beslist. Deze kist kunt u overal voor gebruiken:voor het opbergen van speelgoed beddengoed of kleding. Deze Trendy kist is circa 1jaar oud. De dekenkist heeft opbergvakjes en is van binnen voorzien van een zilveren look. Super gave witte brocante dekenkist.


Leuk in een landelijk interieur of op een kinderkamer!

Ik heb hem gebruikt als dekenkist , maar je kunt de kist ook gebruiken om andere spullen stijlvol op te b. Bekijk alles met dekenkist brocante ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren en het inloggen op onze website te vergemakkelijken.


Als je doorgaat met het gebruiken van de. Deze grote oude kist is ideaal als extra opbergruimte en leuk als decoratie!

Met zijn groene kleur en houten. Thuis Behang Strandhutjes Vintage Shabby Chic. Gastendoek met een zeepje. Brocante antiek blauwe tafeltjes, mintgroene bli. Klosjes van zeep, brocante beren, zeepschaaltjes.


Een zeer oude met prachtige kleuren en ijzeren elementen. Hij heeft onder houtworm geleden maar is hiervoor behandeld. Oude zachtblauwe brocante houten kist met zwart metalen handvat.


Deze oude stoere houten kist is door zijn lichtblauwe kleur leuk als decoratie en handig als extra o. Landelijke kist , ook mooi als tv meubel. Home Deco Patinas Kratten. Deze set van twee brocante dekenkisten zijn ideaal voor extra opbergruimte en decoratie in de. Ze hebben waarschijnlijk al veel van de wereld gezien, deze mooie brocante koffers en hutkoffers!


Ze zijn er in verschillende maten en kleuren. Hier vind je ook verschillende soorten kisten, zoals dekenkisten en voorraadkisten. Nostalgische meubel en deurscharnieren in een oude stijl Bij ons vind u een grote collectie meubelscharnieren, deurscharnieren en luikscharnieren in een oude.


Deze dekenkisten zijn gemaakt van mooi onbehandeld teakhout en zijn een fraaie toevoeging in uw interieur. Grote landelijk antiek brocante dekenkist - Youandi brocante Beschrijving Grote oude landelijk antieke dekenkist met prachtige deksel. Gerestyled naar de tijd van nu en licht doorgeschuurd.

De binnenkant verkeerd in authentieke staat. Prachtige brocante dekenkist. Erg decoratief én praktisch voor het opbergen van allerhande dingen,. Aan beide zijkanten zit een metalen handvat en er zit een slot in, maar er is geen sleuteltje meer bij. Bijzonder aan deze dekenkist is dat hij aan de binnenzijde van de deksel twee extra deurtjes heeft waarachter opbergruimte zit.


De kist is in brocante staat en er zitten (oude) houtwormgaatjes in die behandeld zijn. Ook is er een ruime keus aan tuindecoraties om een gezellige buitenruimte rondom je huis te creëren. Er zijn prachtige producten voor jong en ou voor mannen en vrouwen en voor binnen en buiten het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts