woensdag 12 februari 2014

Kruidenpot met waterreservoir

Kies uit producten vanaf € 95. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Deze kruidenpot werkt met een waterreservoir en een hydro-pad.

Zo komt het water meteen bij de wortels terecht en krijgt de plant precies genoeg water! Je zocht op: Tuininfo (resultaten) Tuinforum (resultaten) Webshop (resultaten) Drinkwaterreservoir liter. Vul het reservoir met maximaal 5ml water, zet de planten erin en de capillaire mat transporteer het water naar de planten. Kook jij binnenkort met je eigen kruiden? De kunststof bloem in het reservoir geeft het waterpeil aan.


Kruidenpot met waterreservoir 0. Toon alle resultaten uit de webshop. Van Windowfarming in Amerika tot.

De kruidenpot staat op een. Met dit handig systeem hebt u een kruidenpot en mini-serre in één. Ontdek deze Audio in onze webshop. Een kruidenpot is voorzien van een waterreservoir , waardoor de kruiden nooit een gebrek (of overvloed) aan water hebben. Zo kan je gemakkelijk zien wanneer je water dient toe te voegen.


Met deze handige kruidenpot met waterreservoir houdt u uw kruiden voortaan wekenlang vers en fris. De set bestaat uit een pot met een uniek bewateringssysteem, een stolp met beluchting en een zakje basilicumzaadjes. Ook praktisch: het waterreservoir hoeft maar één tot twee keer per week bijgevuld te worden! Het kruidenpotje wordt standaard geleverd met pin met koordje en deze pinnetjes en koordjes kunnen eenvoudig worden bijbesteld.


Heb jij ook regelmatig dat kruidenplantjes dood gaan omdat je ze vergeet water te geven? Met deze mooie, praktische elho-bloembak voor het terrein tover je in een mum van tijd een groen uitzicht op je balkon. De balkonbox wordt samen met de houder verkocht, zodat u hem direct op uw balkon kunt hangen. De bloempot heeft ook een waterreservoir dat u veel tijd en water bespaart: als het regent, wordt het overtollige water opgeslagen.


Vaste lage prijs Tuininrichting. De witte Twin kruidenpot wordt standaard geleverd met pinnetjes met koordjes en deze onderdelen kunnen bovendien eenvoudig worden bijbesteld. Gratis verzending in NL vanaf € 495.


Stel een vraag Offerte aanvragen.

Tableware Duo kruidenpot set, bestaande uit: x pot, x waterreservoir en wiek. Dit betreft een nieuw product. Sierpotten met waterreservoir zijn ideaal als je zelf geen tijd hebt om je planten regelmatig water te geven. Bekijk ons ruime assortiment op IKEA.


Zo voorkom je dus mijn probleem van het teveel of te weinig water geven. In het bovenste deel van de pot zet je het potje met kruiden zoals je het in de winkel koopt. De hydro kruidenpotjes van Mepal nu ook bij Albert Heijn.


Mooi design en met een waterreservoir om je basilicum of rozemarijn langer levend te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts