maandag 24 februari 2014

Chinees porselein kop en schotel

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Maastricht porselein heeft vele honderden modellen koppen en schotels in haar collectie. Al deze koppen en schotels voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van ons merk.

Ze zijn zodoende oven, magnetron en vaatwasbestendig. De koppen en schotels worden veel gebruikt in cafe’s, restaurants, ziekenhuizen, bedrijfskantines etc etc. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Mooie kop en schotel van chinees porselein. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dit in deze korte periode gemaakte porselein staat bekend als het mooiste wat er is gemaakt voor de europese markt.


Deze kop en schotel komen uit een theeserviesje.

Een enkele kop en schotel in deze kwaliteit is al zeer bijzonder en erg gezocht. Beroemd is ook het egg Shell porselein. Zeer dun en bijna doorzichtig. Alle merken porselein kop. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Boek uw Hotel in Kopp online. Reserveer online, laagste prijzen. Twee mooie 18eeuwse chinees porseleinen kop en schotels. Gedecoreerd met bloesemtakken, uitgevoerd in onderglazuur blauw, op een hoge kwaliteit porselein. Bovenglazuur gedecoreerd met klassieke Amsterdams Bont motieven met bloesemmanden en landschapsdecoraties.


Een mooie grote kop , en een diep schoteltje. Chinees Porselein , set van kop en schotels. Beide stukken hebben vier Hanzi merken naar hun bases. Ook kunt u kiezen uit keramische, metalen en plastic chinees porselein kop en schotel.


En uit gevulde chinees porselein kop en schotel. Info over porselein kop en schotel. Resultaten van zoekmachines!

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Redelijke staat, zie beschrijving - 5. Fraaie handbeschilderde Chinese porseleinen kop en schotel polychroom gedecoreerd met draken. Schotel en kop zijn afgebiesd met een gele band met florale motieven. Porselein Chinese kop en schotels Museum Bredius In een 18de eeuws herenhuis toont Museum Bredius in Den Haag de privécollectie van de befaamde kunsthistoricus dr. Vintage handbeschilderd dun porseleinen kop en schotel.


De tekening van een origineel chinese voorstelling. Ook een groter bordje voorradig. Kop met haarlijnen en beide met chipjes rand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts