dinsdag 11 februari 2014

Bedsprei paars

Ruime keuze bij Smulderstextiel. Bedspreien, plaids en dekens. Paarse Spreien koop je eenvoudig online bij bol. Spreien, dekens en plaids te bestellen van kinder- tot lits-jumeaux formaat. Fraaie dessins van zachte materialen.


Gebaseerd op de laatste trends. Ons assortiment bevat meerdere bedspreien , dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen. Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer. Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar.


Three Tone Deken Paars Paars deken van een goede dikke kwaliteit. Het streelzachte deken wordt ook wel omschreven als woondeken vanwege zijn formaat, het is namelijk geheel bed vullend. Het deken is zacht, fleurt de slaapkamer op en bevat een mooi ingeweven patroon waardoor het een 3D effect verkrijgt. Naast dit zachte deken op je bed plaatsen. Oosterse bedsprei paars schitterend voor in de slaapkamer!


Bedsprei paars

Sissy Prachtige bedsprei van Essenza met een fijn patroon van bloemetjes. Deze sprei is wit met paars gekleurd. ESSENZA Homestyling merk Essenza kenmerkt zich door haar verrassende en eigentijdse stijlen. Paars (2) Rood (6) Roze (13) Taupe (2) Wit (9) Zwart (5) Warmteklasse.


De kleur geel wordt afgewisseld met een zacht roze kleur, voor een hip grafisch patroon. De plaid is afgewerkt met een gele border. Dat is bijvoorbeeld heel goed te doen met behulp van een bedsprei en grote kussens. Een bedsprei kan ook een goede oplossing voor kinderkamers zijn, waar bedden overdag ook vaak als meubelstuk worden gebruikt.


We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Vandyck is een Nederlands bed- en badmodemerk.


Online goedkoop een sprei kopen? De spreien zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen. Ook kun je kiezen uit een ruim assortiment beschikbare kleuren. Hier vindt u zeer zeldzame bedspreien van superkwaliteit.


Voor ieder bed is er een mooie bedsprei beschikbaar. Onze collectie bedspreien is zeer uitgebreid. Zo hebben wij bedspreien voor over het hele be maar ook bed-end-spreads (alleen voor over het voeteneinde) en bedrokken. Wij hebben daarnaast een zeer uitgebreid maatwerkprogramma waarin zeer veel mogelijk is. Bezoek hiervoor ons hoofdfiliaal te Heerlen.


Bedsprei paars

Bestel deze gemakkelijk via de webshop en betaal voor- of achteraf via verschillende betaalopties. Na het ontvangen van je bestelling gaan we ermee aan de slag en doen we er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Doorgaans gebeurt dit binnen een (werk)dag en heb je jouw nieuwe sprei binnen een paar dagen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts