donderdag 27 februari 2014

Kamerscherm bloemen

Kamerscherm bloemen

Bestel simpel jouw woondecoratie. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Verse Bloemen, op water verstuurd in luxe doos.


Laat je bloemetje bezorgen met een personaliseerde wenskaart. Wie vrerras jij via Greetz? Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Praktisch canvas kamerscherm panelen geprint met een zwarte bloem. De dubbelzijdige kamerscherm is multi-functioneel en kan bijvoorbeeld ruimtes in een kamer afscheiden, een raam bedekken of als decoratief element dienen.


De print van het kamerscherm is water- en stofbestendig. De hoge kwaliteit print is op twee zijden bevestigd. Elke zijde van het kamerscherm heeft een andere print, zie hiervoor de afbeeldingen. Dit goede kamerscherm geeft een moderne look aan uw woonkamer of slaapkamer. Helaas, dit scherm is niet meer leverbaar, Bekijk hier de kamerschermen die wel direct leverbaar zijn.


De antieke kamerschermen kon u in het Oude China in menigeen huishouden vinden en ze vormden dan ook een belangrijk deel van het interieur. Kamerscherm met een vrolijke print met bloemen , paars getint. Het dubbelzijdig kamerscherm is multi-functioneel en kan bijvoorbeeld ruimtes in een kamer afscheiden, een raam bedekken of als decoratief element dienen.


Een kamerscherm is een decoratieve manier om een scheidingswand in een kamer aan te brengen. Altijd de beste deal voor jou. Vragen over uw product of over uw klachten. Bel of mail met één van onze experts.


Kamerscherm bloemen

Bekijk ons uitgebreid assortiment gezondheidsproducten online of in onze winkel. Beide zijden van het scherm zijn even mooi bedrukt. Als u behoefte heeft aan meer privacy!


Een licht en fris 3-delig kamerscherm met houten frame, bespannen met canvasdoek voor indoor gebruik. Overal waar u een kleiner raam wilt beschermen tegen nieuwsgierige blikken, is dit handige mini- kamerscherm een ideale oplossing. Door het roosterpatroon en de bloemen staat het ook heel decoratief op de vensterbank. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.


Ook bij Orientique te verkrijgen zijn ook de antieke Chinese kamerschermen met ingesneden houtwerk op de panelen die geheel met de hand beschilderd zijn. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


Gratis verzending vanaf €4-. Kies uit 1producten vanaf € 499. Alle kamerschermen vind je op beslist. Basic Brush Strokes for decorative painting. With just a few different strokes you can make endless designs, scroll work, flowers and other fabulous DIY Decor.


Een schitterend 3-delig kamerscherm met houten frame, bespannen met canvasdoek. Een prachtige print van kiezels met roze bloem in het water. Deze scheidingswand biedt de perfecte mogelijkheid om je huis te structureren en te organiseren.


Hij geeft de kans om je ontwerpideeën te actualiseren en een kamer op een zeer decoratieve manier in verschillende ruimtes te splitsen. Dit kamerscherm is dubbelzijdig bedrukt met een andere print. Nu te koop bij Overtrekconcurrent.


Geschreven bij Kamerverdeler inklapbaar bloem 160x1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts