woensdag 26 februari 2014

Gordijnen deventer

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Boek eenvoudig online een afspraak bij jou thuis!


Onze adviseur komt vrijblijvend opmeten.

Hagen, zo bij u thuisbezorgd. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout. Binnen werkdagen geleverd. Al meer dan dertig jaar dé vakspecialist op gordijnengebied. Ooit begonnen op de markt, nu al jaren vanuit de winkel aan de Johannes van Vlotenlaan in Deventer.


Wilfre Carla, Renate, Marcel en Niklas staan voor je klaar! Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet.

Daarom is het wel zo handig dat je bij ons altijd kunt rekenen op uitstekende service en jarenlange ervaring. We zijn snel, scherp en duidelijk! Wij zijn al jaar de sfeermakers bij uitstek! Bij ons vindt u het grootste assortiment in raamdecoratie, vloeren, meubelstoffering en zonwering.


Daarnaast bieden wij een breed aanbod in merken en materialen. Onze ruime collectie gordijnen bevat onder andere gordijnen van onze A-merken Kobe, Artelux en Eijffinger, maar ook gordijnen van ons private label, NL Label. Klassiek, trendy, stoer of toch tijdloos?


Voor 21:bestel is morgen. Je gordijnen worden met heel veel plezier en op een duurzame wijze door onze vakmensen gemaakt. In onze Experience Centers in Leeuwarden, Deventer , Eindhoven en Waddinxveen kun je alle stoffen bekijken, voelen en ervaren.


Bij Kwantum Deventer vind je de mooiste woonartikelen! Op zoek naar een passende oplossing voor zonwering, terrasoverkapping, rolluiken, garagedeuren en meer? Gordijnen brengen sfeer in je woning. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Bestel online of boek onze service!


Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Deventer te filteren op plaats, afstan product, dienst en meer. Bij Zonwering Put kunt u kiezen uit een ruim assortiment gordijnen in Deventer.

Met gordijnen versterkt u het huiselijke gevoel. Creëer met een mooie stof en passende ophangmethode de gewenste uitstraling. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.


Over van Mourik, Deventer. Welkom op de website van Van Mourik Deventer. Ik verkoop dit omdat mijn zoon een andere kleur kamer wil. Spoedgevallen gaan in overleg. Bij onze stomerij kunt u terecht met al uw textiel.


Wij kunnen tevens uw kussenhoezen, vloerkleden, gordijnen en meer reinigen. Dichtbij, compleet en voordelig. Point is een afhaalvestiging met compleet assortiment voor professionele raam- en vloerafwerking.


Kom langs om de producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts