maandag 10 februari 2014

Glas marnixstraat

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner.


Met meer dan jaar ervaring in glazen zaken,. Glashandel Actief, de glashandel in Amsterdam en omstreken.

Wij voorzien u van enkelglas, dubbelglas en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden! Devri Glas heeft ruime ervaring met het plaatsen en onderhoud van diverse soorten glas. Maatwerk oplossingen zijn mogelijk. Onderstaand meer gegevens van deze glaszetter.


Gelaagd enkel glas is in feite gewoon glas dat door middel van of meerdere dunne folies aan elkaar is verbonden. Het heeft als voordeel dat de ruit bij breuk niet uiteen valt, maar één geheel blijft. Hierdoor ontstaat er bij breuk dus ook geen grote opening.

Bent u op zoek naar een mooie, glazen deur voor uw douche, woonkamer of veiligheidsglas voor het bedrijfspand? Wilt u een luxe, originele achterwand voor uw keuken? Of een bijzondere vitrinekast die perfect past in uw interieur? De Glasspecialist maakt het voor u. Al jaar uw partner voor glasrenovatie, onderhoud en montage. Voor al uw wensen op het gebied van glas , bent u bij ons op het juiste adres!


Variërend van vlakglas, isolatieglas en glasbeslag, wij hebben voor al uw specifieke eisen alles in huis. Voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven, bent u bij ons aan het juiste adres! Bij gelaagd glas is er tussen de lagen van het glas een folie gekleefd. Deze folie zorgt ervoor dat het glas bij elkaar blijft wanneer het breekt, zodat de glassplinters niet in het rond vliegen. Gehard glas is vijf maal zo sterk als normaal glas en valt in geval van breuk uiteen in duizenden korrels, waar u zich niet aan kunt verwonden.


Ook voor sierglas, glas voor spiegels of voor douchecabines, schuifdeuren en keuken achterwanden ben u bij ons aan het juiste adres. Alles (de)selecteren op deze pagina. Als u vragen heeft over één van onze diensten of als u op zoek bent naar een betrouwbare partner in glas , neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande mail formulier.


Marnixstraat , Joost Swarte, Hardcover, bol. Bellen mag natuurlijk ook. De glashandel van Amsterdam Diemen en omstreken. Bereken uw besparing - Glas.

Wij nemen alle administratieve rompslomp uit handen en dienen de factuur rechtstreeks in bij uw verzekeraar of assuradeur. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Springer en is een rijksmonument. Vandaag bestel morgen in huis.


U heeft nu glas nodig en u wilt geen dagen wachten? Dan is het prettig te weten dat glashandel Accuut de meeste glasproducten direct uit voorraad kan leveren. Van winkelruiten, spiegels, sierglas, veiligheidsglas en isolatieglas tot douchecabines en keukenachterwanden. Een ongelukje zit in een klein hoekje: plotseling vliegt de bal door de ruit of er struikelt iemand en valt door de glazen deur.


Ook bij een inbraak of vandalisme is er vaak sprake van glasschade. Wij zijn uw specialist voor glas plaatsen in Amsterdam. Bekijk anders rustig ons uitgebreide overzicht van de producten die wij leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts