dinsdag 18 februari 2014

Grote fietskrat

De kleine voordragers zijn niet geschikt voor de grote fietskratten. Fietskratten van alle merken op beslist. Dat komt door het mooie design en het gebruiksgemak van de fietskrat. Veel scholieren gebruiken de fietskrat om de schooltas in te vervoeren.


Het merk Wicked levert vele mooie en hippe fietskratten.

Stevige, grote fietskrat van gerecycled kunststof. Hierdoor kan deze krat tegen een stootje en het onvoorspelbare Hollandse weer. School)tassen en boodschappen gaan zo gemakkelijk en veilig mee op de fiets. Een groot voordeel zijn de handvatten, waardoor de krat zonder enige moeite te tillen is.


De houtwerkplaats van meubelmaker Maarten bevindt zich aan een Haarlemse gracht. Omdat hij vrijwel alles op de fiets doet, was de behoefte aan een degelijke, doch mooi fietskrat puur eigen belang. Praktisch grote fietskrat.


Zo wordt het extra leuk en makkelijk om spulletjes door de stad te vervoeren.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Grote variant van hippe Wicked fietskrat mét bekerhouder. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gemaakt van stevig hout en te bevestigen op de voordrager van de fiets.


Echter, ook in onze webshop vindt u degelijke fietskratten voor gunstige prijzen. En bij ons is de keuze een heel stuk ruimer. Wil je online een fietskrat kopen? De nieuwste trend onder de fietsmanden is de fietskrat.


Niet een oud bierkrat die je zelf op je fiets moet flansen, maar super hippe, handige fietskratten in allerlei kleuren, soorten en maten. Van een houten fietskrat tot een roze fietskrat. Groot en voordelig assortiment. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De grootste collectie fietskratten! Fiets-accessoires tegen lage prijzen. Kunststof fietskrat - praktisch, stevig en in alle kleuren en maten Kunststof is voor een fietskrat erg praktisch materiaal.

Een kunststof fietskrat is niet te zwaar, maar toch erg stevig. Bovendien kan een hard kunststof krat uitstekend tegen een stootje. Ook is het goed schoon te maken.


Zo simpel is in feite dit type fietskrat. Op zoek naar fietsen, fietsaccessoires, fietsonderdelen of scooter onderdelen Vergelijk online en bestel direct de beste aanbieding. Op zoek naar een extra grote fietsmand waar u met alle gemak uw spullen in kunt vervoeren? U vindt al onze grote en extra grote fietsmanden handig bij elkaar in onderstaand overzicht.


Deze fietsmanden hebben een inhoud van liter of meer. U bevestigt de fietsmanden op de voordrager van uw (transport)fiets. Lynx fietskrat Deze krat is vanwege zijn grote formaat ideaal om spullen, boodschappen en tassen in te vervoeren. Op deze manier kun je alles snel en veilig meenemen. De Basil Crate L is een krat geschikt voor voorop een dames- of herenfiets.


Dat betekent dat voor iemand die een grote fietstas zoekt, er nog heel veel te kiezen valt. Dan bent u normaal gesproken nog altijd kieskeurig als het gaat om alle andere eigenschappen van de fietstas. Daarom zijn onze grote fietstassen verder niet in een (fietstas)hokje te stoppen.


Door het grote aanbod van Fietsenwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts