maandag 17 februari 2014

Hk lazuur

Hk lazuur

Impregneren, gronderen en aflakken gebeurt met één en hetzelfde product en dat scheelt tijd en geld. De beits heeft een 6-voudige bescherming. Het is een beits die buitenhout beschermt tegen vocht, zonlicht en blauwzwam. Wij leveren probleemloos aan particulieren, schildersbedrijven, bouwbedrijven, tuinhuisleveranciers enz.


Er is dus geen toplaag of onderlaag meer nodig. Zo bespaart je tij werk en materiaalkosten! Door de impregnerende werking dringt het lazuur diep in het hout waardoor dit lazuur niet afbladdert. Remmers zijn een houtbeschermende impregnering, grondering en lazuur in.


HK lazuur is dus te gebruiken op vers gezaagd hout gezien het vocht na behandeling nog steeds uit het hout kan. Ook bescherm je het hout met HK lazuur tegen schimmels, wespen en andere insecten. Decoratief en UV-bestendig. Hout zonder bodemcontact wordt beschermd door het lazuur dat de werkzame stof IPBC bevat. Wanneer deze stof éénmaal op het hout aangebracht is, biedt het bescherming tegen aantasting door houtrot en blauwschimmels.


Hk lazuur

Op zoek naar een tuinbeits of buitenbeits van professionele kwaliteit? U bent hier, bij Zinka, voor duurzame bescherming aan het juiste adres. HK-lazuur bespaart u dus niet alleen tij maar ook geld! Een aantal belangrijke eigenschappen. Omdat wij bij Tuinhoutdiscount.


Deze lazuur is een professioneel hoogstaande lazuur , niet te vergelijken met de kwaliteit van de bekende. Deze HK lazuur is geschikt voor buitenhout dat niet in contact staat met de grond. Lazuur is de Duitse benaming voor beits. Denk daarbij aan veranda’s, overkappingen, schuttingen en tuindeuren. De kleurloze variant wordt geleverd zonder pigment en kan daardoor op alle soorten tuinhout toegepast worden.


Impregnering, grondering en aflak uit blik en dat zonder schuren of tussenschuren. Dit bespaard tijd en geld. Remmers HK lazuur beits kopen in diverse grijs tinten. Het bedrijf Remmers bouwchemie heeft dit product onder de naam lazuur op de markt gezet onder de Duitse benaming voor beits. Aidol HK Lasur prijzen vergelijken.


De decoratieve houtbeschermende lazuur is gemakkelijk aan te brengen met een zachte (blok)kwast op een schone en droge ondergrond. Op geimpregneerd hout zullen met name de lichte kleuren anders uitpakken vanwege de reeds lichtgroen gekleurde ondergrond. Het is een uitstekend product om te gebruiken om uw hout te beschermen van bijvoorbeeld gevelbetimmeringen, hekwerken, schutting etc. Deze beits is oplosmiddel houdend. Voudige Bescherming voor Douglas hout.


Bestel nu bij onze webshops! Levertijd: Direct leverbaar € 75. HK lazuur buitenbeits kan nadat deze goed is opgeroerd en of geschud direct worden verwerkt. Oude verflagen alsook High Solid lazuren , dekkende verven, schors en bast verwijderen.


Het hout moet schoon en droog zijn. Dien nu een beoordeling in. Wanneer u het hout een Grey-wash of White-wash uitstraling wilt geven met deze buitenbeits dan is dit geen probleem.


Ook bestaat er een kleurloze transparante lazuur beits die het hout beschermd maar ook zijn natuurlijk uitstraling laat behouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts