vrijdag 7 februari 2014

Mepal servies camping

Perfect voor op de camping , tijdens een picknick of gewoon buiten in de tuin. Dankzij het hoogwaardige en sterke kunststof ook zeer geschikt voor kleine kinderhandjes. Mepal servies op Vergelijk.


En gegarandeerd langer genieten van het mooie servies voor papa en mama. Je vindt hier alles wat je nodig hebt.

Van camping servies sets, borden, mokken, kampeerglazen tot camping wijnglazen. Ze zijn gemaakt van melamine, een hoogwaardige kunststof die de serviezen niet alleen bestand maakt tegen temperaturen tot 180°C, maar ook sterk, krasbestendig en lichtgewicht. Ons assortiment zit namelijk tjokvol met mokken, thermomokken, drinkflessen, bekers, campingborden en kommetjes. Extra sterk en licht serviesgoe dat je makkelijk meeneemt.


De meeste producten mogen in de vaatwasser, maar vinden een afwasbeurt op de camping stiekem veel gezelliger. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Ook op de camping , in je luie campingstoel, wil je drinken uit een prettig glas.


Of je nu water, sap, bier of wijn drinkt.

Een longdrinkglas, waterglas, sapglas, maar ook een wijnglas en een bierglas. Het assortiment van Obelink bestaat uit veel camping servies met vrolijke prints maar ook eenvoudig designs. Servies camping is meestal gemaakt van 1 melamine: vrijwel onbreekbaar, licht van gewicht en duurzaam. Ideaal voor op de camping zodat het servies wel tegen een stootje kan, maar je campingbord gebruiken als frisbee raden we niet aan. Rosti is van oorsprong een Deens merk.


Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Kies uit producten vanaf € 99. Er gaat niets boven gezellig met elkaar eten op de camping.


Een vers en gezond ontbijt of warme avondmaaltijd maak je extra sfeervol met een camping servies set. Partij mepal camping servies in de kleuren rood wit en blauw in nette gebruikte staat. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Duurzaam servies , gecombineerd met prachtige dessins. Retro mepal camping servies in donker blauw - grote borden - kleine borden - pap borden - soep kommen - melk bekers - 3. Het grootste assortiment kunststof serviezen.

Zowel 4- als 6-persoons servies melamine sets. Licht, onbreekbaar en duurzaam. Bij mijn ouders staan diezelfde groene mokken nu jaar later nog steeds op tafel, want ze zijn niet kapot te krijgen. Camping in Vielmur-sur-Agout. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Alleen vind ik het zo duur. Is er nog een andere optie? Vorig jaar bij de Xenos een paar bekers gekocht, was geen succes. Deze vrolijk gekleurde bordjes, kopjes en bekers doen het goed bij elke keuken. Het servies is super stevig en heel licht in gewicht, omdat het gemaakt is van melamine.


Stevige persoons melamine servies voor op de camping of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts