maandag 17 februari 2014

Klok met tandwielen

Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons unieke assortiment klokken. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Je zocht naar: tandwielen tandwielen klok !

Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Rader klok met draaiende tandwielen , antiek look deze wandklok heeft een uniek aspect en dat zijn de draaibare wielen in de klok. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Klokken met radars, vintage wandklok, industriƫle wandklok, landelijke wandklok, Tandwiel klok Een wandklok kan veel met een kale wand doen. Probeer eens een grote klok boven een bank of een dressoir en uw hele kamer ziet er beter uit met een mooi gekozen klok. Stoere industriƫle landelijke metalen klok stationsklok wandklok analoge cijfers grijs taupe.


Industriele Klok Tandwiel Wit Prachtige old look metalen wandklok.

Met glasplaat voor de wijzerplaat. Werkt op penlight batterij. Wat deze wandklok heel bijzonder maakt zijn de bewegende tandwielen. De tandwielen kunnen draaien en worden aangestuurd door een apart batterij-blok.


Aan de achterkant zit een haak om de klok aan op te hangen. Het is mooie trendy klok om te zien. De langzaam draaiende messing kleurige tandwielen geven de klok een echte industriele sfeer.


Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Omdat deze klok geen achterwand heeft, zal deze de kleur aannemen van de muur. Aan de… € 9 € 8 00. Klassiek antiek zwarte metalen klok met draaiende tandwielen en een glasplaat.


Wandklok koper met zichtbaar draaiende tandwielen. De klok is makkelijk op te hangen door middel van een haakje aan de achterkant. Alleen binnen te gebruiken.

Materiaal Glas, Metaal Diameter 46. Ben je zoek naar een wandklok met tandwielen ? De kleur van deze metalen wandklok is zwart. Wat ook zeker uniek is zijn de bewegende tandwielen van deze klok.


Met een grote klok kun je een echt statement neerzetten! Zorg dus dat jij altijd bij de tijd bent en kies een fijne klok die past bij jouw interieur en stijl. Tip van onze stylist: hang meerdere klokken bij elkaar met de tijden op verschillende plaatsen in de wereld. De combinatie van het chique zwarte acrylglas met het uurwerk geeft een moderne uitstraling. De klok werkt op een 5V AA batterij (niet inbegrepen).


Countryfield stoere klok met touw hardey. Mooie donkergrijze wandklok Hardey met een diameter van 41cm. De metalen rand van de klok is maar liefst 8cm dik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts