maandag 3 februari 2014

Foliatec spray folie

Our Awards: The jury of the “Plus X Award“ nominated the FOLIATEC. Ready to use for spray nozzles between 2. SPRAY FOLIE is een verwijderbare vloeibare rubber coating, in een 4ml spuitbus. Deze laag kan dienen als bescherming tegen bijvoorbeeld steenslag of aanhechting van vliegen. One highlight is certainly the FOLIATEC.


Foliatec spray folie

Een individuele look is nu makkelijk en snel, niet enkel voor de auto-onderdelen zoals spiegels en grills. Ook buitenmeubelen of delen van uw keuken kunnen makkelijk en snel getransformeerd worden. Please notice that this service is only available for the German area.


For information about FOLIATEC. Wir zeigen Euch in voller Länge das Besprühen eines Fahrzeugs mit der FOLIATEC. Es ist leichter als gedacht! De allernieuwste ontwikkeling is onze nieuwe SPRAY FOLIE. Makkelijk aan te brengen en snel te verwijderen.


Diverse gebruikersdoeleinden. Voor binnen en buiten gebruik. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Mat, glanzend en metallic. TT production and foliatecshop. The Pains of Being Pure at Heart.


Op zoek naar artikelen van Foliatec ? Spray Film on the rims with the new Spray Film Set incl. Artikelen van Foliatec koop je eenvoudig online bij bol. Met één spuitbus kun je je hele motor behandelen, of gewoon een aantal delen. De toepassingsmogelijkheden zijn net zo oneindig als uw ideeën. Het unieke aan deze coating is dat hij ook weer eenvoudig van behandelde onderdelen kan worden verwijder zonder enige schade aan te brengen.


Foliatec spray folie

Daarnaast heeft de folie een beschermende, isolerende en impregnerende werking. Met individualiteit, creativiteit en passie brengt Foliatec kleur in het dagelijks autorijden. Foliatec is vooral bekend van de ruitenfolies, maar ook hun andere producten zoals sprayfilms, remklauwlak en accessoires zijn zeker het proberen waard. Al meer dan jaar stelt Foliatec de normen voor het ontwerp en kwaliteit van car wrapping, folie spray en nog veel meer producten. Dankzij hun duidelijke focus op de klant en hun behoeften, instinct voor trends en kracht in innovatie, creëert Foliatec de beste producten mogelijk.


Foliatec Spray-Folie Reiniger is speciaal ontwikkeld voor het regelmatig reinigen van de Foliatex Spuitfolie Meer Informatie. Deze folie van Foliatec maakt het je wel heel gemakkelijk om je velgen te spuiten. Het is stukken goedkoper dan een volledige spuitbeurt en je kunt er rustig op los experimenteren.


Bevalt de kleur je niet of wil je wel weer eens wat anders, dan trek je de folie er zo weer af met de speciale removal kit. Neurenberg - Beoordeling van 4. Ich finde die Produkte super Ich habe meine bremsen rot. Met de plastic sprays van Foliatec ziet jouw auto, fiets of motor er binnen mum van tijd heel anders uit! De sprays zijn eenvoudig in gebruik en ideaal voor bijvoorbeeld je velgen.


Ben je de huidige kleur van je auto zat? Toe aan een hippe kleur fiets? Met Foliatec plasticspray heel snel geregeld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts