vrijdag 28 februari 2014

Majolica vaas

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Kies uit 8producten vanaf € 30. Bekijk alles met majolica vaas ! X vaas 21cm hoog motief 1en 115.


Majolica vaas

Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Schenkkan 19cm hoog ,doorsnee buik. Een - majolica vaas bijzondere uitvoering - met gevederde koppen als oren en rijk versierd met vogels en vruchten, H cm. Je zocht naar: majolica aardewerk! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


In de vijftiende en zestiende eeuw was dit verfijnde geglazuurde aardewerk immens populair en beroemd in heel Europa, en in de palazzi van de belangrijkste families kwam je altijd wel enkele stukken majolica tegen. Voor deze tijd kende men eigenlijk alleen maar het vrij ruw beschilderde terracotta. Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Er staan schramberg majolica te koop op Etsy, en gemiddeld kosten ze € 912. Het meest algemene schramberg majolica materiaal is keramiek.


Door het gebruik van proenen is bij majolica vaak een beschadiging aan de bovenkant van het voorwerp te zien. In Delft werd aanvankelijk majolica geproduceer maar de plateelbakkers aan het begin van de zeventiende eeuw gingen over tot het maken van een specifiek soort faience, het bekende Delfts blauw. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Bestel Vazen online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Frankrijk - Tweede helft 19e eeuw. Geen scheuren, spaanders of reparaties. Sommige knappende te verglazen.


Majolica keramiek, met een polychrome tin-glazuur bedekt. Gemaakt in Italië en gemarkeerd op de bodem. Dit is een klein stukje op ongeveer inch hoogte.


Majolica vaas

Vintage keramiek krijgen veel van hun karakter van de slijtage van de tijd. Deze vaas is in goede conditie, onvolkomenheden in de fotos te zien. De naam majolica is een verbastering van het Spaanse Mallorca, een eiland in de Middellandse Zee en het middeleeuwse centrum voor de productie van dat type aardewerk. Deruta , Sorrento , la perugina - Aardewerk item, Theepot, V. Kandelaars , een vaas en een theepot. Floraal motief met her en der gouden accenten.


Prachtig vaas in kobalt blauw. Bloemendecor De vaas is niet in perfecte staat. De vaas heeft een ronde basis en een ongebruikelijke asymmetrische opening.


Majolica vaas

Zoals typisch voor Bequet het werk, was dit handbeschilderd in levendige, heldere kleuren voor de bloemen en de details met gouden accenten en gouden rand. Start met bieden of verkopen op de Italiaanse keramiekveiling bij Cata. Zeer zeldzame grote veelkleurige majolica schaal met 3D.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts