woensdag 12 februari 2014

Blokker horgordijn

Hoge kortingen en zeer snelle levering. Grote collectie vliegengordijnen. Bekijk hier alle vliegengordijnen! Dit is een lamellenhor uit de Basic-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. De lamellenhor heeft een verstelbare breedte van maximaal 95cm.


Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren.

Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Magnetisch horgordijn Met behulp van de krachtige magneten in het horgordijn , sluit het scherm zich gemakkelijk en in een oogwenk, zonder dat u daar zelf veel moeite voor hoeft te doen.


Het horgordijn laat de frisse lucht door, maar houdt vervelende insecten zoals muggen buiten. U kunt het horgordijn gemakkelijk en snel bevestigen, zonder. Een horgordijn in de vorm van een kralen vliegengordijn geeft ieder interieur een gezellige en stijlvolle uitstraling.


Een kralengordijn maakt bovendien dat gezellig rinkelende geluid wanneer je door de deur gaat.

Met behulp van een vliegengordijn, ook wel horgordijn genoem houd je de insecten buiten en geniet je ook binnenshuis van het zomerse weer. Muggen en andere vervelende insecten komen zo nooit meer je huis binnen! Met een horgordijn en opengeslagen ramen slaap je ‘s nachts heerlijk, zonder onderbroken te worden door het zoemende geluid. Als jij je bestelling op werkdagen voor 16.


Horgordijn dat eenvoudig te monteren is. Op zoek naar een Hordgordijn? Naast het horgordijn met lamellen is er ook een magnetisch horgordijn beschikbaar dat bestaat uit twee grote, aansluitende panelen. Vliegengordijnen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Als je door dit horgordijn loopt, gaan de panelen automatisch uit elkaar en sluiten ze weer perfect aan door de verschillende magneten, die in het midden bevestigd zijn.


Bug Blocker : slechte kwaliteit Het bedroeft mij dit te moeten zeggen, maar na dag was onze Bug Blocker al kapot. Ik ging er door naar buiten, met een dienblad in mijn han en op de één of andere manier scheurde het gordijn aan de bovenkant een stukje. Daardoor ging het opzij hangen, en nu sluiten de magneten niet meer.


Alleen deze week SUPER OUTLET PRIJZEN, Kortingen tot wel ! Bestel nu je favoriete draadjesgordijn online! Vandaag je draadjes gordijn bestellen = Morgen in huis! Direct een magneet horgordijn bestellen.


Heeft u een magneet horgordijn gezien in onze webshop die bij uw inrichting past?

Twijfel dan niet en bestel deze gemakkelijk online. Vervolgens bezorgen wij uw nieuwe gordijn thuis en kunt u zich stijlvol en gemakkelijk wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor. Ruime keuze horren en vliegengordijnen bij GAMMA. Hordeur, raamhor en horren op maat. Of zelf horren maken met horrengaas en horprofiel.


Snelle verzending in Nederland en België!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts