woensdag 19 februari 2014

De vries zonwering

Kies uit 7producten vanaf € 70. Wilt u persoonlijk worden geadviseerd door één van onze medewerkers, neem contact met ons op. Vraag direct een scherpe offerte aan of kom langs. Wilt u ook optimaal kunnen genieten van uw tuin aangenaam beschut tegen de zon? Stel zelf uw veranda samen!


Ontdek de vele mogelijkheden en een enorm groot aanbod.

Ze zorgen ’s nachts voor een donkere slaapkamer en overdag voor beschermen tegen de zon. Daarnaast kan het een prachtige toevoeging zijn op het interieur. De screens gaan recht naar beneden bij uw ruiten langs en zijn handmatig of automatisch bedienbaar. Benieuwd geraakt naar de mogelijkheden?


Kom bij ons langs in de showroom in Opende (nabij Surhuisterveen en de A7) of neem direct contact met ons op, wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en een prijsopgaaf. U heeft de mogelijkheid om uit standaard kleuren, volledig maatwerk en soorten dakbedekking te kiezen. Onze luiken combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving.


Comfort en bescherming ontmoeten elkaar met als winst een oogstrelend eindresultaat.

Met onze kennis van de laatste trends en onze ervaring met diverse technische systemen bieden wij de beste oplossing in iedere situatie. Bent u op zoek naar iets klassieks of juist modern? Binnenzonwering of juist zonwering voor buiten? Dankzij onze jarenlange ervaring in de verkoop van zonwering weten wij u als klant optimaal te bedienen.


Dankzij uitgebreide kennis van onze producten helpen wij u met de beste keuze voor uw zonwering , en indien gewenst monteren wij de zonwering ook bij u in Hardegarijp. Officieel Verano zonwering dealer in. Zonwering de Vries Opende. Kijk voor informatie en het maken van een afspraak op onze website.


Aanbieding Korting op vertoon van LKGX voucher. De Vries Interieur heeft de rechtsvorm vennootschap onder firma en er zijn personen in dienst. Met zonwering voor uw ramen kunt u zelf bepalen hoeveel zon er binnenkomt. Maar het houdt niet alleen de zon uit uw kamer, mooie zonwering geeft uw woning ook uitstraling en biedt u privacy.


Er zijn verschillende type zonwering. U kunt voor jaloezieën kiezen, lamellen, shutters, rolgordijnen of vouwgordijnen. De grootste collectie zonwering hier! Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders online.


Parasols voor lage prijzen online.

Alle merken voor de laagste prijs. Als u de exacte prijs wilt weten dan kunt u het beste een offerte aanvragen bij een zonwering specialist uit Vries (in de laatste alinea daar meer over). Ze kunnen u alle mogelijkheden uitleggen.


Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische of een handmatige bediening van de zonwering in Vries. Jouw vertrouwde adres in Burgum voor totale aankleding van interieur en exterieur! De kunst van zonwering is om een raam, deur, schuifpui of een heel terras op een sfeervolle en volledige wijze te beschermen tegen de zon.


Doordat de zon om het object heen draait en hierdoor het ‘zon weren’ bemoeilijkt wordt, is dat helaas niet altijd mogelijk, tenzij u een screen zonwering of rolluik voor het raam heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts