woensdag 5 februari 2014

Bolsius geur waxinelichtjes

Bolsius Waxinelichten In Vele Maten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Haal vandaag nog die waxinelichtjes in huis. De geurkaarsen zijn gemaakt van natuurlijke, pure ingrediënten die zorgen voor een subtiele, natuurgetrouwe geur.


Met geuren en verpakkingen horen natuurlijk ook de geurtheelichten in het assortiment.

Tevens heeft men verschillende heerlijke geuren op de markt gebracht in een Roomspray. Deze hebben een brandtijd van uur. Voor op een leuke gezellige plek in huis.


Het zijn natuurlijke geuren die met zorg zijn samengesteld en garant staan voor kwaliteit. Het woongenot zal door de aangename geuren toenemen en de sfeer in huis zal anders zijn. De kleine waxinelichtjes hebben de standaard maat met een diameter van 3. Heerlijk ontspannen met de geuren van.


De ingrediënten zijn natuurlijke producten zonder toevoeging van chemische aspecten.

De geuren zijn gebaseerd op fruit en bloemen en geven een originele geur af. Als gezellige toevoeging aan uw interieur, of met een geurtje , zodat uw kamer altijd lekker ruikt. Daarom zijn emoties die je voelt op het moment dat je iets voor de eerste keer ruikt voor altijd onlosmakelijk met die geur verbonden, zo laten wetenschappelijke onderzoeken zien.


Wij geven u de maximale korting op alle geuren. Kies uit producten vanaf € 148. Ontdek al onze geurtjes online. Vandaag bestel morgen in huis!


De branduur van deze geurkaarsen is uur. Wordt geleverd in een doos met. Naast deze hebben wij ook nog en uur in ons assortiment. Die van uur hebben een grotere omvang. De theelichten hebben een prachtige, rustige vlam.


Elk kaarsje zit in een cupje waardoor lekken onmogelijk is. Waxinelichtjes en theelichtjes zijn makkelijk te plaatsen, met of zonder houder. Er zijn grote theelichtjes, welke langer branden, of theelichtjes met een heerlijke geur ! Ivyline bolsius geur-waxinelichtjes stuks 16.


Alle bolsius waxinelichtjes aanbiedingen van week vindt u bij supermarktaanbiedingen.

Alle aanbiedingen van bolsius waxinelichtjes uit alle folders van supermarkten. Op je tuintafel, in je loungehoek, of om een tuinfeest of barbecueparty feestelijk aan te kleden. Bestel hier woondecoratie online. Kies voor geuren die passen bij de setting en sfeer en u zult extra genieten door de sfeerverhogende geur.


De geur theelichten zijn verkrijgbaar in heerlijke echte geuren en worden per doos van stuks verkocht. Zo kan iedere geur een bijdrage leveren aan jouw welzijn, maar ze zijn er vooral om te genieten van de sfeer die de geurkaars geeft. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Daarnaast kun je theelichtjes met geparfumeerde aroma natuurlijk ook gebruiken om een aangename geur in je huis te creëren of juist nare geuren in je huis weg te krijgen. Theelichtjes, waxinelichtjes en maxi lichten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.


We leveren ze direct uit eigen magazijn in Nederland en België. Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts