donderdag 13 februari 2014

Glazen wijnkaraf

Brede Keuze Uit Wijn Karaffen Van Hoge Kwaliteit Glas. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Misschien is er iemand jarig of wil je een persoon bedanken.

Wijnkaraffen koop je eenvoudig online bij bol. Ook voor een jubileum of als huwelijkscadeau is een kristallen wijnkaraf graveren een zeer goed idee. Deze elegante wijnkaraf is de perfecte finishing touch voor uw gedekte tafel.


De fles heeft een zeer trendy design dat bestaat uit een stijlvolle glazen binnenfles en een roestvrij stalen dop. De mooie karaf is zo ontworpen dat het makkelijk is om wijn in de karaf te gieten en dat de smaak van wijn hier goed behouden wordt. Een wijnkaraf is ook nog een leuk cadeau voor een echte wijnliefhebber.


En samen met een paar wijnglazen bent u helemaal compleet. Kies dan de kan van je voorkeur en bestel direct bij ons online.

Geef aan wat er precies op moet komen en wij regelen alles voor je. Combineer je aankoop eventueel ook met glazen en maak er een compleet geschenk van. Doe een flinke scheut WC EEND in de glazen karaf en het wordt brandschoon en blinkt weer als voorheen.


Het is niet alleen belangrijk om mooie glazen te hebben, maar de inhoud moet natuurlijk ook goed smaken. Toegevoegd na minuten: De wc eend moet je wel een uurtje laten inwerken! In ons assortiment kookboeken vind je verschillende soorten boekjes met recepten voor heerlijke drankjes. Glazen en karaffen shop je op Xenos. Het ruime assortiment glazen en karaffen shop je gemakkelijk en snel op Xenos.


Of laat glazen waterflessen voorzien van een logo als relatiegeschenken, zo verrast u, uw zakelijke relaties met een echt origineel cadeau. Alle Picardie glazen hebben een tijdloos en ergonomisch ontwerp en zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. De glazen zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken. Je kunt ze gebruiken voor water, wijn, koffie en thee, maar ook om soep of een aperitiefje in te serveren.


Door de facetten heb je een makkelijke grip op het glas. Een glas voor elke gelegenheid. Tijdens het ontbijt, bij het avondeten, werk of tijdens het studeren - glazen gebruik je dagelijks.


We hebben drinkglazen en kannen in verschillende stijlen en motieven die passen bij elke gelegenheid. Daarnaast zijn ze in diverse afmetingen verkrijgbaar, van groot tot klein. Bij ons kunt u zowel glazen als kristallen wijnkaraffen laten graveren.

Geen minimale afname en Geen opstartkosten. Houd je wijn koel in een mooie wijnkoeler en schenk je water in een chique karaf. Shop karaffen en wijnkoelers online op Xenos. De Bijenkorf biedt een prachtig assortiment aan diverse soorten karaffen.


Wij hebben een ruime keuze in glaswerk, zoals karaffen en kannen. Natuurlijk bieden wij enkel karaffen van topmerken. Rona produceert al meer dan 1jaar origineel en sterk glas. Deze karaf is gemaakt van extra sterk glas en daarmee ook geschikt voor horeca gebruik. Maar ook voor gebruik in huis is deze karaf perfect.


De inhoud van liter is precies goed voor één fles wijn. Bohemia kristalkaraffen, handmade glazen karaffen maar ook nog eens tegen de goedkoopste prijs. Als je een keuze hebt gemaakt dan zorgt kristalglas. Bijzonder om te krijgen maar ook om cadeau te geven.


De wijn even voor gebruik in een wijnkaraf schenken zorgt er ook nog voor dat deze op de goede temperatuur is en beter smaakt. Zo goed als nieuw Ophalen of. Uiteraard zijn ze ook te gebruiken als karaf.


Bekijk ook eens ons aanbod aan SodaStream Machines. De karaffen hebben een inhoud van 7ml.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts