vrijdag 14 februari 2014

Lichtgewicht plantenbakken

Alle plantenbakken vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Artstone plantenbakken zijn unieke UV bestendige, lichtgewicht , kunststof bakken, vervaardigd uit een mix van Resin en gemalen steen, geschikt voor binnen en buiten.

Plantenbakken zijn bij Tuindirect tegen de scherpste prijzen te vinden. In iedere Artstone bloempot zit een drainagesysteem. Hierdoor heeft u nooit meer het ongemak dat planten te veel of te weinig water krijgen.


De polyester plantenbakken voor buiten worden voor ons handgemaakt in Nederland en zijn kras- en kleurvast en vorstbestendig. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in veel modellen (vierkante plantenbakken , rechthoekige plantenbakken en ronde bloempotten). Verticaal tuinieren is dé rage van het moment.


Met deze stapelbare plantenbakken kan je creatief zijn en de beschikbare ruimte efficiënt gebruiken, waardoor de set ideaal is voor op een balkon of in een kleinere tuin. Het ontwerp is leuk, uniek en lichtgewicht en de plantenbakken zijn gemakkelijk te stapelen. In deze set zit ook een handige s.

Hierdoor ontstaat er een sterke en lichtgewicht plantenbak met een mooie natuurlijke uitstraling. De bloembakken zijn uv-bestendig en winterhard tot een temperatuur van -graden Celsius (bij juist gebruik). Polyester, plastic of polystone. Online te bestellen en snel geleverd!


Zelf groenten en kruiden telen kan al op een heel klein plekje en u hoeft er niet eens rugpijn aan over te houden. In de tuincentra vindt u tegenwoordig namelijk niet. Zo heeft u direct meer opvulling van de ruimte die u hiervoor heeft. Een lichtgewicht plantenbak. Dat een grote plantenbak samengaat met een groot gewicht hoeft niet altijd het geval te zijn.


In ons assortiment zijn er opties die ondanks hun formaat toch niet veel wegen. Artstone Artstone plantenbakken zijn unieke UV bestendige, lichtgewicht , kunststof bakken, vervaardigd uit een mix van Resin en gemalen steen, geschikt voor binnen en buiten. Deze taps toelopende lichtgewicht plantenbak met poten is vervaardigd uit hoogwaardig gewapend polyester en heeft een afmeting van 55x55x1cm. In plantenbakken en bloembakken kun je leuk planten combineren.


Geef een goede bodem aan je plantenbak. Een hoge plantenbak kun je eerst opvullen met hydrokorrels, dit bespaart je aarde! Combineer verschillende soorten planten met verschillende hoogtes of vul je bloembak juist geheel met mooie bloeiers. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Onze Galant serie wordt gemaakt van een mengsel van fiberkorrels en kunstklei (fiberclay), hierdoor ontstaat er een sterke en lichtgewicht plantenbak met een mooie natuurlijke uitstraling. Luxe lichtgewicht plantenpot of plantenbak van kunststof. Ze hebben de échte stoere look van rauwe materialen maar zijn toch makkelijk te hanteren, de betonlook en metallook potten en bakken van kunststeen. We gingen op zoek naar echt mooi kunststof dat er niet zo kunststoffering uit ziet.


Naar kunststof dat niet voelt als kunststof. Met deze korrels kunt u uw plantenbak vullen zodat deze niet te zwaar wordt. U dient wel een inzethoes te gebruiken. Lichtgewicht plantenbak vulling.


Vul de plantenbak tot de hoogte van de inzethoes en plaats deze er boven op. In de inzethoes kunt dan de plant plaatsen en de potgrond aanvullen. Deze plantenbak lijkt te zijn gemaakt van geroest metaal, maar is vervaardigd uit een bijzondere mix van steen en glasvezel.


Met een speciale productie- en afwerkingstechniek is het gelukt een lichtgewicht plantenbak te produceren met een warm roestuiterlijk. Onze corten look plantenbakken zijn bijna niet te onderscheiden van echt geroest metaal. Doordat de plantenbakken verkrijgbaar zijn in vele vormen en maten vindt u altijd de passende bloembak of bloempot. Het assortiment grote bloembakken bestaat o. Cortenstaal en trendy kunststof.


Ruime keus, Laagste prijs, jaar garantie, Gratis cadeaubon!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts