woensdag 5 februari 2014

Metallic verf histor

Metallic verf voor de beste prijs. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Je muur ziet er op elk tijdstip van de dag weer anders uit.


Maar pas wel op: metallic verf accentueert oneffenheden. De verf is daarom het mooist op een gladde muur. Verdeel de verf na de tweede laag (als deze nog nat is) kriskras met een blokkwast of platte kwast voor een speels effect.


Tip 3: Je kunt de muur ook eerst verven met een matte muurverf in dezelfde kleur. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf , gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. De reflecterende metallicdeeltjes in deze verf geven je muur een wisselende glans.


Metallic verf histor

Nog spannender op een structuurondergrond! Gebruik het op hout, metaal, kunststof, gips en pleisterwerk. Beschilder de hele kinderkamer met deze verf voor een disco-effect!


Of verf alleen de deurklinken voor een meer subtiele uitstraling. Voor het mooiste resultaat kies je voor de beste metallic -, glans- en glitterverf van de hoogste kwaliteit. Bij Praxis heb je een ruime keuze uit verschillende soorten verf. Lak en verf in alle kleuren van Flexa metallic bestel je op kleurenwaaier. Breedveld verf mengt deze in de professionele Flexa ED.


Op een structuurondergrond bereikt u extra effect. Een ander kleurtje aan je kamer geven is namelijk nog nooit zo gemakkelijk geweest. Dat uit zich onder andere in de lage prijs en hoge kwaliteit.


Je gebruikt de verf voor decoratieve afwerking in goudkleur. Met de verf haal je iets bijzonders in huis. Durf te experimenteren met deze makkelijk verwerkbare verf.


Je zult versteld staan van het resultaat. Deze sterke verven zijn ontwikkeld op basis van de inzichten van moderne stylisten, ambachtelijke traditie en hoogwaardige technologie. Geef je interieur een nieuwe impuls met Flexa Creations.


De watergedragen metallic muurverf voor binnen geeft een glanzend metaal effect. Histor verf voor het betere werk. De metaaldeeltjes reflecteren het licht en geven de kamer een eigentijdse uitstraling. De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren. Decoreer je meubels en accessoires met gou zilver, koper of parelmoer.


Metallic verf histor

Met onze metallic paint, diverse kleuren verguldwas, metallic wax, bladmetalen en andere metallic producten kun je je oude spullen in no time een hip jasje geven. Alleen had manlief van te voren sommige stukken met gewone muurverf gedaan ivm vlekken. Info over metallic verf kleuren. Resultaten van zoekmachines!


En omdat iedereen het kent wordt het ook veel gebruikt. Het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Kijk ook bij de andere kleuren. Kies een kleur en bestel direct online! Kan iemand me vertellen, zodat ik ervan kan leren, wat ik fout heb gedaan?


Alle oneffenheden werden zichtbaar! Met histor perfect effects metallic komt je muur sprankelend tot leven – vooral als het daglicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts