maandag 3 februari 2014

Egaline buiten

Wanneer je egaliseermiddelen gebruikt, dan is het bewerkte oppervlak binnen uur stofdroog. Egaliseermiddel van Alabastine, Knauf en Beamix. GAMMA verkoopt egaliseermiddelen van het eigen huismerk, maar ook de A-merken Alabastine, Knauf en Beamix vind je hier.


Egalisatiemortel voor laagdiktes van - mm binnen en buiten , hoge flexibiliteit, egalisatie tot helling, compenseert ondergrondspanningen, emissiearm - EC afbouw, voor natte ruimtes en garages en ook geschikt voor op vloerverwarmingen en voor belasting door stoelwieltjes, verbruik: ca. Buiten egalisatie voor extreme toepassingen.

Europlan extreme is een vocht- en vorstbestendige stofarme, snelafbindende, cementgebonden vloeregalisatie en. Kan in één bewerking tot een laagdikte van tot maximaal mm worden aangebracht op cementdekvloer, beton, oude tegelvloer. Deze egalisatiemortel van Knauf is een zelfnivellerend en vezelversterkt egalisatiemateriaal. Hierdoor is het product ideaal voor houten vloeren, dekvloeren en betonvloeren.


Je kan deze egalisatie zowel binnen als buiten gebruiken. Betonvloer die doorloopt van binnen naar buiten. Een betonvloer kan ook perfect buiten geplaatst worden zonder dat dit een impact zal hebben op gladheid of onderhoud.


Bij bovenstaande woning werd gekozen voor een gespikkelde betonvloer die doorloopt van binnen naar buiten.

Kortosnel binnen en buiten een droge dekvloer egaliseren doe je met Knauf egaline. Egaline is ideaal voor het egaliseren van een dekvloer. De Bouwmaat Egalisatie vloeivloer komt in een zak van kg. Egaline voor vloeren is ook buiten de normale openingstijden te leveren.


FLOORTECH heeft altijd 1pallets egaline voor vloeren op voorraad. Wij leveren ook in het weekend ook materialen zoals egaline , lijmen, gereedschappen en kitten voor het egaliseren van Uw vloer. Niets is eenvoudiger dan met Knauf.


Want bij Knauf vindt u alle soorten materiaal, die u voor uw werkzaamheden en reparaties nodig zal hebben : gaande van primers tot egalisatiematerialen, voor binnen en buiten , en dat alles steeds in de beste kwaliteit en optimaal op elkaar afgestemd. Een egaline vloer is een zelfnivellerende vloer die voornamelijk bestaat uit cement en kunsthars. Deze grondstoffen maken de vloer erg sterk en flexibel, waardoor de vloer niet snel zal scheuren of barsten. Egaline vloeren worden vaak gebruikt om bestaande ondergronden netjes uit te vlakken zodat ze geschikt zijn voor verdere afwerking.


Puntbelasting zoals dingen laten vallen, stoten, hakken maken de toplaag egaline stuk. De verf hecht meestal wel goed op de egaline , is onze ervaring - alleen de egaliseerlaag zelf blijkt te zwak. Daarna volgt verdere schade: vocht komt in de ondergronde beschadigde plekjes en putjes zullen groter worden.


Weber Egalisatie van Weber Beamix voor een vlakke vloerafwerking. In deze kluswijzer wordt uitleg gegeven hoe u zelf een vloer kunt egaliseren.

Als u te maken heeft met een ruwe of beschadigde ondervloer en u wilt vloertegels. Nadeel is, dat ze minder vloeien dan de binnenkwaliteitmortels. Voor anhydriet (gips gebonden vloeren) vloeren bij opties aanvinken!


Veel toegepast, maar altijd afwerken (bijbestellen) met het transparante betonlook coating laag systeem. Voordat vloerbedekkingen worden aangebracht, moet de ondergrond voldoende vlak zijn. ARDEX biedt hiervoor talrijke egalisatie- en uitvlakmortels.


Het komt voor dat vloeren op voorhand al ongelijk zijn en de epoxy of PU coating of gietvloer of betonlook niet dik genoeg is om dit uit te vlakken. Dan kunt u de ondergrond eerst egaliseren met egaline of een schraaplaag. Ook deze producten vindt u bij Decochip. Laat de laag dan ook goed uitharden.


Droogtijd staat voor mm dikte per dag. De egaline zal uit zich zelf mooi glad trekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts