vrijdag 21 februari 2014

Torso beeld

Aman Prana Torso ml voor 21. Marmer voor vrouwen, brons voor mannen. Veel bronzen beelden werden in latere tijden omgesmolten tot wapens en veel marmeren beelden raakten beschadigd en verloren hoofd en armen: de torso zoals wij die kennen. Dit prachtige torso beeld van natuursteen is een handgemaakte kunstvoorwerp uit Zimbabwe. De kunstenaar heeft het tot in de details bewerkt.


Het gaat hier om een uniek gemaakt exemplaar.

Dit beeld is uit één stuk gemaakt en heeft prachtige kleurschakeringen in de steen. Deze maand te verkrijgen op de beurzen waarin wij participeren, of eventueel af te halen in nijmegen. Te koop twee torsos op verzwaarde voet.


Beeld Set Torso Man – Vrouw. Zeer gedetailleerd uitgevoerd. Mooi voor op tafel of voor het raam. Nieuwe torso beeld man of vrouw prijs € per stuk kijk ook rechtsboven bij :bekijk alle advertentie,s adverteerder.


Mooie beelden van brons zijn nog steeds zeer gewild.

Logisch, een bronzen beeld geeft in tegenstelling tot beelden van andere materialen een exclusieve, kostbare uitstraling waarbij kunstzinnigheid tot in detail weergegeven kan worden. Waar vind ik gratis producten? Op Marktplaats Gratis vind je een overzicht van alle gratis producten. Didi Diaz Torso beeld ‘Dora Maar’ Didi Diaz Torso beeld ‘Dora Maar’ is een met de hand beschilderd beeld gemaakt van fiberglas.


Het is een op Pablo Picasso geïnspireerd beeld. Alle beelden worden met de groots mogelijke zorg gemaakt en geschilderd. Didi Diaz is een van de verschillende ontwerpers en schilders van deze vrolijke beelden.


Vrouwentorso Panthea - bronzen beeld op sokkel van natuursteen Panthea is Grieks en betekent Goddelijke. Maar het kan ook veel voor u betekenen wanneer uw lichaam gaat veranderen. Vind de beste selectie torso beelden fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit torso beelden voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Materiaal: Handbewerkt Polystone Kleur: Beige. Deze prachtige beelden zijn een uitstekend trouw of vriendschap kado.


Ze zijn met grote zorg vervaardigd en. Bronzen bodybuilder torso beeld is een mooi mannelijk cadeau van brons om te geven aan een beoefenaar van deze krachtsport. Heel origineel ook om uit te reiken bij het behalen van een bodybuilding wedstrijd. Een 3D handbeel gipsbuik of gedetailleerd borstbeeld van je torso of billen.


Vervaardigd in ons eigen Atelier.

Vrouwelijk brons naakte torso beeld is een bijzonder decoratief bronzen sculptuur voor in een moderne woninginrichting of om cadeau te geven. Informeer voor de zekerheid eerst even naar de actuele voorraad en of verwachte levertijd. Torso of Buste van Boeddha, mooi formaat beeld gemaakt van grijze gietsteen.


Een beeld wat op uiteenlopende plekken, zowel in uw tuin als woning, een waardevolle. Een torso laat de belangrijkste organen van een mens zien. Etymologische (standaard)werken M.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts