vrijdag 14 februari 2014

Cortenstalen bloembakken

Bestel eenvoudig en snel op beslist. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online. Cortenstaal plantenbakken in alle soorten en maten.


Wij maken Producten van cortenstaal zowel maatwerk als voorraad artikelen.

Kenmerken cortenstaal bloembakken. Deze natuurlijk vaste roestlaag vormt de bescherming tegen verdere. CorTenstaal plantenbakken. Deze roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. Tuinornamenten van cortenstaal zijn bijzonder en exclusief, omdat cortenstaal vrijwel in geen enkel tuincentrum wordt verkocht.


In onze webwinkel vindt u een overzicht van de beschikbare modellen cortenstalen bloembakken. We trachten deze het gehele jaar binnen week te leveren.

De cortenstalen bloembakken zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel (Noord Brabant). Nu alle bloembakken van cortenstaal in prijs verlaagd. Blumeta maakt exclusieve cortenstalen producten.


Het is onze passie om van iets simpels, iets heel bijzonders te maken. Op creatief gebied kan en mag alles bij Blumeta. Door de toevoeging van koper, chroom en zink maakt het zelf een beschermende patinalaag aan zodat het niet meer zo snel verder roest. Beschadigen roesten steeds mooi weg zodat na jaren gebruik het materiaal nog steeds het roestige uiterlijk heeft.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Door de natuurlijke oxidatielaag hebben ze een warme, duurzame en tijdloze uitstraling en naast de esthetische voordelen is de cortenstaal plantenbak geschikt voor allerlei soorten planten en bomen. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Leg enkele potscherven op de gaten van de cortenstaal plantenbakken om te voorkomen dat aarde door de gaten wegspoelt en deze verstopt raken.


Zo blijft er nooit te veel water staan in de cortenstaal bloembak. Wij zijn een familiebedrijf met passie en vakmanschap als het gaat om metaal. Door producten te vervaardigen van cortenstaal , scoren we hoog op authenticiteit, voor onze klanten.


Indien gewenst kunnen wij deze ook leveren met bodem als plantenbak voor buiten of binnen waterdicht afgelast.

Warme natuurlijke uitstraling. Beschermende roestlaag tegen verdere corrosie - Onze prijzen gelden voor Nederland en Belgie. Kwaliteit bij Steel Garden. Producten worden met de grootste zorg gemaakt en uw wensen zijn natuurlijk van groot belang. Wilt u een cortenstalen product kopen?


Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze metaalsoort, met een roestige uitstraling, is zeer duurzaam. Prachtige vuurschaal met grillring gemaakt van cortenstaal a kwaliteit.


Diameter grillring of 100cm. Corten Staal Limburg is uw specialist op het gebied van maatwerk in cortenstaal , maar ook in cortenstalen bloembakken , watertafels, sokkels en kantopsluitingen. De bloembakken van cortenstaal die op onze webshop te zien zijn, kunnen we naast de vermelde afmetingen in vrijwel elke afmeting leveren. Bloembak van cortenstaal op maat. De bloembakken kunnen zelf geleverd worden op wielen of waterdicht worden afgelast zodat deze ook geschikt worden voor binnen gebruik.


Creƫer van jouw tuin jouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts