donderdag 18 september 2014

Betonverf antraciet

Betonverf laagste tegen de Prijs? De verf is met een of roller gemakkelijk aan te brengen op vloeren en wanden van beton of andere steenachtige materialen zoals balkons, trappen en trottoirtegels. De KARWEI betonverf zijdeglans antraciet l is een goed hechtende en slijtvaste betonverf die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken.


Je kunt het met de kwast of met de roller gemakkelijk aanbrengen. De verf is geschikt voor vloeren en wanden van beton en voor andere steenachtige materialen.

De mooie antraciet kleur is lekker donker waardoor je minder op. Deze stoot-, kras- en slijtvaste betonverf is van hoge kwaliteit en geschikt voor binnen en buiten toepassingen. Gaat het niet om betonverf voor buiten, specifiek voor een betonnen vloer? Onze muurverf van goede kwaliteit is ook geschikt voor beton, waardoor je de keuze hebt uit een veel breder assortiment. Je kunt op die manier gebruik maken van goedkope betonverf voor buiten, bijvoorbeeld in zwart, wit en in antraciet.


Wil je op een vloer betonverf verwerken gebruik dan een van onze betonverf vloer coatings. Bij Praxis vind je betonverf naast zwart, wit en antraciet ook in allerlei andere kleuren.

Zo kun je op een eenvoudige manier jouw betonvloer een mooie nieuwe look geven, die helemaal past bij jouw stijl en de sfeer van je interieur. Of natuurlijk bij de sfeer van jouw buitenruimte als je met betonverf je balkon gaat opfrissen! Wil je graag een betonnen oppervlak schilderen, dan biedt betonverf de perfecte uitkomst!


Deze betonlook verf is op waterbasis waardoor het reukarm is en snel droogt. Professionele kwaliteit één component polyurethaan coating, oplosmiddelhoudend. Zeer slijtvaste coating voor het stofvrij maken van stuivende en stoffige betonvloeren.


Hecht daarnaast uitstekend op metaal, hout en asfaltvloeren. Sneldrogen makkelijk verwerkbaar, duurzame bescherming en kleurvast voor vele jaren! GAMMA betonverf mat antraciet L 46.


Bestel online en voordelig op NuBuiten. Hoi, we willen binnenkort onze betontegels in de tuin verven met een antraciet betonverf. Voor betonverf buiten kun je gebruik maken van 1-component betonverf , terwijl je binnen de keuze hebt uit 1-component of 2-componenten. Die laatste is goed geschikt voor professioneel en zelfs industrieel gebruik.


Bijvoorbeeld voor een garagevloer waar de auto op komt te staan of in een werkplaats waar zware machines op staan. Koop betoncoating in de kleur antraciet direct online en ga aan de slag.

Bekijk online het Doe het zelf-assortiment van Action op Action. HORNBACH Acryl- betonverf in de gewenste kleur l. Slijt en krasvaste betonverf in componenten. Wij adviseren tot lagen voor een optimaal resultaat. De product specifieke chemische samenstelling resulteert in een gebruiksvriendelijke en een zeer goede slijtvaste vloerafwerking met uitstekende hechting. Wixx AQ 2Floorpaint is een 1-komponent, volledig oplosmiddelvrije, watergedragen, reukarme en eenvoudig te verwerken betonverf voor slijtvaste vloerafwerkingen.


Het is een grondverf en afwerklaag in één. Op zoek naar handige betonverf antraciet klusspullen? Sencys betonverf is ideaal voor cement- en gipsgebonden vloeren, beton en metselwerk. Vind de voordeligste en beste betonverf antraciet producten op VERGELIJK.


Op de foto hiernaast zie je zo’n combinatie. Je ziet dat de woning er strak en luxueus uitziet. De witte tint zorgt voor het moderne, terwijl antraciet zorgt voor een warme, maar toch strakke look. Als het niet om een ondergrond van beton gaat, denk je misschien niet meteen aan betonverf , maar betonverf is oersterke verf en daardoor juist hele goede verf voor buiten.


In veel gevallen zelfs de beste verf voor buiten! En je kunt naast beton ook heel veel andere ondergronden verven met betonverf. Dit is een prima kwaliteit en is slijt en krasvast.


De betonverf is watergedragen, dus reukarm en sneldrogend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts