maandag 8 september 2014

Leonardo theepot

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Leonardo theepot op Vergelijk. Compleet Aanbod Tegen Scherpe Prijzen. Kies uit producten vanaf € 295.


Leonardo theepot

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Het theefilter is ingebouwd voor makkelijk gebruik en de tuit is zodanig gevormd dat nadruppelen tot het verleden behoort. Deze theepot heeft een inhoud van 5L en is afwasmachinebestendig.


Ook is de theepot voorzien van een ingebouwde theefilter van roestvrijstaal. De theepot is een echte eye-catcher met zijn klassieke design. Betaal vandaag of in termijnen.


Je hoeft alleen maar wat losse theekruiden toe te voegen. De bolle theepot is eenvoudig te reinigen dankzij de ruime opening. Alle merken leonardo theepot. LEONARDO theepot Tisana direct online verkrijgbaar.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 23:uur besteld = morgen in huis! Verder kan je bij deze theepot zowel zakjes als losse thee gebruiken. Met inhoud van liter en dubbelwandig houdt de thee goed warm.


Leonardo theepot

Het is vaatwasbestendig en kan zeer goed tegen warmte. De theezeef zit in het deksel geïntegreer maar is goed te reinigen. De lange schenktuit helpt je hierbij! Met een romantische uitstraling staat deze pot altijd mooi op tafel. Dikke plus: vul het filter en bepaal zelf hoe sterk de thee wordt.


Door het ingebouwde theefilter in de deksel van de theepot , is het zetten van een heerlijke pot verse thee kinderspel! Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Vul het filter met losse thee en bepaal.


Ruim Assortiment Theepotten. Zijn tuit is praktisch ontworpen, nadruppelen behoort tot het verleden. Het roestvrijstalen filter neem je makkelijk uit de pot. En de theepot kan gewoon in de vaatwasser, dus naar het schoonmaken heb je ook geen omkijken. Kijk voor meer informatie op de website.


Niets is zo lekker als thee gezet van theebladeren. In een theefilter krijgt het theeblad voldoende ruimte om smaak af te geven. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met. Bij Simon Lévelt vind je een groot assortiment theepotten. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Ook voor een glazen theepot ben je bij Simon Lévelt aan het goede adres. Twijfel je welk type theepot het best bij je past?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts