woensdag 10 september 2014

Antiekwas kopen

Alle schoonmaak artikelen va €00. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen.


Altijd korting op je basisverzekering.

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Meubelwas of boenwas als terpentijnwas, briwax, kalkwas, vloeibare was, bijenwas, paraffinewas en al het andere om uw meubels mee te onderhouden uit voorraad leverbaar. Koop en verkoop antiekwas eenvoudig op Marktplaats. De was geeft meubelen een natuurlijke voeding waardoor uitdroging wordt voorkomen. De fles voor gebruik goed schudden.


HG vloeibare antiekwas geeft een prachtige hoogglans en is door de beschermende harde laag sterk vuilafstotend. Het doel van een antiek was is uw meubel te ‘’verzorgen’’ en een mooie glans te geven. Vergelijkbare zoekopdrachten voor antiekwas praxis.

Info over antiekwas praxis. Resultaten van zoekmachines! Briwax, meubelwas, boenwas en antiekwas. Was is een product dat meestal word gebruikt om houten meubelen te beschermen en onderhouden.


De was is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas, carnaubawas e.d.) en zuivere terpentijn en geschikt voor alle houtsoorten. Bescherm je (antieke) meubels met de Kruidvat Protect Bijenwas. De bijenwas is samengesteld uit natuurzuivere grondstoffen en bevat carnaubawas en bijenwas. Zo is het bij ons altijd sale.


Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Schoonmaak artikelen vanaf €00. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Koop je een Goossens-meubel, dan koop je kwaliteit! Vertoont je product toch onverhoopt een gebrek, dan kun je gebruik maken van onze garantie. Wij bieden jaar CBW-garantie en jaar constructiegarantie.


Die laatste is een extra garantie die je alleen bij Goossens krijgt! Een klacht of een gebrek kun je aan ons melden via jouw Mijn Goossens.

Kwiek antiekwas - MIDDEN BRUIN antiek meubel was - blik meubelwas. Ook als u producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Deze boenwas heeft een zwarte kleur. Boenwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk.


Dit product is niet in de bouwmarkt te koop. Neem contact op met je bouwmarkt. Niet de goedkoopste antiekwas maar echt een geweldig produkt om mee te werken.


Iets anders komt er bij ons niet meer in! Antiekwas van Les Ancies Ebenistes (afgekort LAE).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts