woensdag 3 september 2014

Cortina 2017

Shop nu álle Fietsen online. Meerdere aanbieders online. Alle merken Fietsen online. Altijd de beste deal voor jou.


Met dat in gedachten ontwikkelen wij onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes.

En ja, ook transportfietsen! Een koekje op zijn tijd is heerlijk, maar niet te veel anders pas je je favo jurkje of broek niet meer. Ook wij maken gebruik van cookies, maar niet te veel. Zwolse fietsfabrikant één van de twee grootste stijgers in de branche is.


Zoekt u een model met veel versnellingen? Of het nu om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets gaat. Of je nu jong of ou meisje of jongen bent, iedereen kan een transportfiets fietsen.

Cortina gaat hand in hand met de mode! Mede door de voordrager dé ideale fiets voor dagelijks gebruik. Al jaren de meest populaire transportfiets en ook dit keer weer de voorloper qua stijl, fashion en looks.


Het stevige aluminium frame vormt een goede basis en is voorzien van de hippe voordrager. Zo rij je ook met wind tegen op bergop prettig en ontspannen. Dankzij de gesloten kettingkast en het stevige frame heb je qua onderhoud weinig omkijken naar deze stoere fiets. De handremmen zorgen ervoor dat je ook snel en veilig weer stil komt te staan.


We hebben het afgelopen jaar een verpersoonlijking gezien van fietsen. Dit is dus een buitenkansje. De display is niet afneembaar. De fiets heeft een vaste voorvork en zadelpen. Zowel de voor- als achterrem is een rollerbrake rem.


De Uwordt vooral gezien als een transportfiets, waar de Uhet uiterlijk van een transportfiets in combinatie met een lifestyle fiets heeft. Of je nu een meisje of jongen bent, iedereen kan een transportfiets krijgen. Wie kent hem niet, de transportfiets met het kenmerkende robuuste uiterlijk, stevige frame en natuurlijk de voordrager.


Transportfiets voor kinderen.

Een fiets om elke dag te gebruiken. Om zijn sportieve lijnen, matzwarte kleur, de Conti-beltdrive en een stuurpen met 1. Ah powerbank en USB-aansluiting. Om maar even een paar pluspunten uit m’n mouw te schudden. Snelle levering - Beveiligde betaalomgeving JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Deze fietsen zijn meer dan alleen een handig vervoersmiddel: ze zijn een verlengstuk van wie jij bent. Er worden regelmatig grote skiwedstrijden georganiseer waaronder World Cup-races.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts