woensdag 3 september 2014

Plissegordijnen standaardmaten

De voordeligste Plissé gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Nu met Gratis verzending en Jaar Garantie! Bekijk het gehele assortiment plissegordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Koel in Zomer, Warm in Winter. Ga Voor Een Duurzame Keuze. Er zijn lichtdoorlatende en verduisterende stoffen leverbaar. Deze stoffen zijn leverbaar in diverse populaire kleuren.


Alle kant en klare plisségordijnen zijn voordelig en direct uit voorraad leverbaar. Met de uitgebreide collectie raamdecoratie van KARWEI heb je altijd wat moois in huis. Raamdecoratie is niet alleen decoratief, maar ook praktisch. Lichtdoorlatende plisségordijnen met zijgeleiding.


Deze plisségordijnen zijn erg geschikt voor kleine ramen en draai- kiepramen.

Verduisterende plissegordijnen in standaardmaten online, bekijk hier het gehele aanbod en profiteer van onze snelle levering en scherpe prijzen. Plisségordijnen in standaard maten bestel je bij Trisq! Decosol maakt gebruik van cookies voor het bieden van relevante informatie.


Ga je verder op onze site, dan stem je ermee in dat wij deze cookies plaatsen. Plissegordijnen zijn de laatste jaren een stuk populairder geworden. Deze vorm van raamdecoratie is vanwege zijn werking uiterst functioneel.


In ons assortiment vindt u standaardmaten plissegordijnen in verschillende designs. De plissegordijnen met standaardmaat zijn basis plissegordijn en erg goedkoop. U kunt kiezen uit verduisterende en semi transparante stof.


Ook kunt kiezen voor een enkele en dubbele honingraat stof. U kunt de plissegordijnen bedienen met koord en omdat de plissegordijnen al zijn voor geproduceerd zijn, worden ze snel geleverd. Naast onze op maat gemaakte plissés, leveren we ook standaardmaat plissés. Deze standaardmaten zijn altijd op voorraad en kunnen direct geleverd worden voor een aantrekkelijke prijs. Onze standaardmaat plisségordijnen zijn leverbaar in veel uitvoeringen, kleuren en maten.


Kant en klare gordijnen direct uit voorraad geleverd. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Bestel gordijnen gemakkelijk en snel op beslist.

Kies uit 1producten vanaf € 199. Laat je plisségordijn helemaal op maat maken of kies uit een ruime assortiment standaard maten. Decosol plisségordijnen lichtdoorlatend geven het interieur een sfeervolle uitstraling. Bij het ‘top down bottom up’ plisségordijn zit het stofpakket los.


Houd je van tijdloze elegantie? Dan zijn plisségrodijnen echt iets voor jou. Volledige controle over je privacy én de gewenste lichtinval: ideaal!


Gezien hun moderne en elegante uitstraling is dat niet heel vreemd. Bij Kwantum vind je plisségordijnen in standaardmaten , maar je kunt je ze natuurlijk ook voordelig op maat laten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts