dinsdag 9 september 2014

Tafellamp riet

Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Lampen. Design, Direct Van De Makers. Voordelige tafellampen op beslist. Exclusieve en betaalbare design meubels. Een rotan tafellamp is een onmisbare lamp voor in huis.


Een tafellamp zorgt voor veel sfeer en verlichting in iedere ruimte van het huis.

Ptmd tafellamp met riet kap. Super mooie ptmd lamp met lampenkap lampenvoet cm. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Imposante, rieten tafellamp in het grootste formaat! Deze retro tafellamp neemt u mee naar de 80-er jaren!


De onderkant is gemaakt van riet in haar natuurlijkste vorm. Het riet heeft een diepe, donkerbruine kleur gekregen en is prachtig omwonden. Het riet ligt van onder naar boven gedraaid op elkaar zodat uiteindelijk de mand-achtige voet.


Met de juiste soort verlichting creëer je een passende sfeer in je interieur en leefruimte.

Een lamp dient dan ook niet alleen als lichtbron, maar is ook als een accessoire ter aanvulling op jouw interieurstijl. Onze design tafellampen zijn uitgevoerd in opvallende kleuren, prachtige vormen en verspreiden een sfeervol licht. Van industriële beton look tafellampen tot een modern tafellampje met driepoot.


Of je nu fan bent van de retro, landelijke, moderne of klassieke look: bij Praxis vind je de tafellamp of bureaulamp die precies past in jouw interieur. Ze staan ook hartstikke leuk op je nachtkastje, op je dressoir, op een bijzettafeltje of op een hoek van je eetkamertafel. Er zijn zoveel verschillende tafellampen , het is bijna onmogelijk om te kiezen. Ook Leen Bakker heeft een uitgebreid assortiment. Deze lamp heeft een white-wash houten voet en rieten kap met witte streep.


Tafellamp van countryfield met landelijke uitstraling. Grote tafellamp van birma riet. De EGLO tafellamp Campilo is een lamp gemaakt van staal en een rieten kap.


Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen. Unieke eigen collectie tafellampen. Helaas, deze browser wordt niet meer ondersteund. Bekijk ons gehele lampen assortiment online.


Wij vermoeden dat je met Internet Explorer (versie ) werkt. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Wonen in een landelijke sfeer met deze tafellamp van riet.

Deze tafellamp heeft een white-wash houten voet en rieten kap met witte streep. De totale hoogte is 45cm en de diameter van de kap is 25cm. Het snoer van deze tafellamp is 100cm lang en is voorzien van een snoerschakelaar en stekker. De tafellamp telt één lichtpunt en is gemaakt van metaal en glas.


In onze webshop kun je rieten lampenkappen kopen van de beste kwaliteit. Koboo grey is juist weer een grover rietsoort en heeft een grijsbruine look. Srimit grey is een fijn rietsoort met een bruine kleur.


Het veelzijdige tafellampje is niet alleen te gebruiken op tafel, want de tafellamp staat ook op een dressoir prachtig als decoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts