dinsdag 23 september 2014

Clips voor plinten

Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Het mooiste resultaat wordt verkregen wanneer de clips worden gebruikt op vlakke en rechte wanden om kieren tussen de wand en de plint te voorkomen.


Bij dit systeem moet je enkele clips met schroeven tegen de muur bevestigen waarna je de plint hier tegenaan kunt klikken. Kies je voor dit kliksysteem dan moet je plinten kopen met groeven in de achterzijde, zodat je de clips hierop kunt klikken.

Plinten tegen de laagste prijzen. MacLean plinten kunnen zowel met als zonder clips gemonteerd worden. Door de speciale infrezing zijn de plinten op verschillende manieren te bevestigen.


Door te “clippen”, te lijmen en te schroeven. Dit alles met dezelfde plint. Met clip : voordeel van clips is dat plinten direct vastzitten maar ook gemakkelijk weer verwijderd kunnen worden.


Plaats deze clips elke 50cm. De bevestiging clip kan met schroeven worden gemonteerd op een plint , waarna de plinthouder op de bevestiging clip kan worden geschoven.

De clips monteer je met de bijgeleverde boormal zeer eenvoudig aan de muur waarna je de plint er probleemloos overheen schuift. Het grote voordeel van deze montage is dat de plint de muur altijd volgt en er dus geen storende naden zichtbaar zijn. Met deze clipjes kunt je plinten eenvoudig vastklikken aan de keukenpoten. Zo blijven plinten netjes en strak zitten. Met de plinten van GAMMA werk je jouw vloer helemaal netjes af.


Een plint beschermt namelijk de uiteinden van zowel de vloer als de wand. Iedere plint heeft zo zijn eigen functie en uiterlijk en is beschikbaar in allerlei en hoogtes. Elke plinten aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige plinten aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de.


Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Ontdek ons ruime assortiment! Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Clips voor de plaatsing van standaardplinten. U hebt tot clips nodig per plint van 2m40. Lijm of schroeven zijn niet nodig.

Niet geschikt voor vloeren van mm. NIEUW - Overschilderbare MDF muurplint leverbaar in diverse modellen en afmetingen, met onzichtbaar bevestiging. De plinten kunnen op elk moment verwijderd worden. Clips op de wand en de plint schuift er (met ruimte voor kabels) overheen en klaar!


BEKIJK HIER DE MDF PLINTEN. De Whiteline MDF clip plinten wit gefolied is een kant en klare plint en een prachtige afwerking voor uw vloer. Er zijn 4plint clips leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Hierdoor kan je je plinten uiterst snel en gemakkelijk plaatsen, maar kan je ze ook. Hierbij is er plek om een kabel achter de plint weg te werken. Het mooiste resultaat verkrijg je wanneer de clips worden gebruikt op vlakke en rechte wanden om kieren tussen de wand en de plint te voorkomen. Met dit clipsysteem voor europlint zwart (stuks) van kunststof kun je gemakkelijk jouw europlinten bevestigen.


Voor parket, vinyl en houten vloeren kan je werken met houten plinten. Afhankelijk van het type plint kan je deze verlijmen met een montagelijm (vb. grenen en meranti plinten ) of indien het gaat om MDF plinten , kan je deze makkelijk bevestigen en verwijderen middels bevestigingsclips. Deze video toont een stap- voor -stap instructie voor het snel en eenvoudig zelf plaatsen van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts