maandag 29 september 2014

Kekke stoel

Jij kiest de stoel die aansluit bij jouw woonwensen en jouw stijl en smaak. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Scandinavisch en Retro Stoelen!

De combinatie van exquise leer of stof en het koele, gepoedercoate staal maakt van de KEKKE stoel een tijdloos Piet Boon meubel. Stevig maar elegant, door de subtiele en royale stoffen, materialen en het elegante kleurpalet. De KEKKE dining serie geeft klassiek comfort aan elke eetkamer. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem.


The KEKKE chair brings sophisticated luxury to any room. The combination of exquisite leather or fabric, cool powder-coated steel and comfort makes the KEKKE chair a timeless Studio Piet Boon design icon. Sturdy yet elegant, the understated richness of fabrics, materials and sophisticated color palette, add timeless elegance to any dining interior. De stoel heeft een ruime keus aan stoffering, op deze manier heeft u altijd een passende mogelijkheid voor uw eigen woonruimte.


Aan de achterkant van de zitting zit een elegante handgreep, waardoor je makkelijk de eetkamerstoel kan verplaatsen.

Een vrolijke en stevige kinderstoel. Deze stoel wordt geleverd in het model van een aap. Extra stevig door het stalen frame en de 4denier polyester bekleding. Daarnaast is de stoel voorzien van comfortabele armleggers en een extra veiligheidsvergrendeling tegen ongewenst inklappen. Zeer compact in te klappen.


Shop hier die leuke barkruk en lounge stoel waar je zolang naar gezocht hebt. Of die kekke poef waar je je voeten op hoog houdt. Shop door onze collectie en laat je inspireren. Daarbij houden we bij ALLE van goed klantencontact: bij ons kun je rekenen op de beste service. De KEKKE keukenkruk en barkruk zijn een variatie op de bekende KEKKE eetkamerstoel.


De KEKKE serie omvat ook eetkamerstoelen en een chaise longue. Piet Boon, is een Nederlandse ontwerper die ooit als aannemer begon en bekend staat om zijn verticale strakke lijnen. Ontdek ons unieke assortiment stoelen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Voor meer informatie over deze stoel , of voor het bestellen daarvan verzoeken wij u ons offerteformulier te gebruiken. Hierdoor is de stoel veel sneller droog dan stoelen met een traditionele schuimvulling. Daarnaast zijn zowel de rugleuning , de zitting en de armleggers ergonomisch gevormd.


De stoel is voorzien van een geanodiseerd H-frame voor extra stabiliteit en stevigheid.

Ingeklapt is deze stoel zeer compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Vintage houten kinderstoel van Kibofa. Een universele stoelhoes voor (kampeer) stoelen. Zorgt voor optimaal zitcomfort en biedt bescherming aan de stoel (bijvoorbeeld de Copa Rio).


Deze houten stoel is geïnspireerd op een slimme, bestaande constructie en biedt je een fijne zitplaats in het gras of voor de kachel. Pak er een Sheepskin bij voor nog meer comfort. Kekke hoge retro stoel met bloemetjes. De Fieldchair is inklapbaar en eenvoudig mee te nemen. Berg de stoel in de winter gemakkelijk op door hem op een droge plek aan de lus op te hangen.


Welkom bij Baden Baden Interior. Hier ziet u onze collectie Stoelen met prachtige artikelen. Bestel onze collectie gemakkelijk Online!


Op zoek naar de leukste meubels en woonaccessoires van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij KeK wonen aan het juiste adres. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts