maandag 1 september 2014

Lectuurbak hema

Bekijk ons unieke assortiment lectuurbakken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. De mooiste tijdschriftenhouders.

Laat je inspireren door het aanbod. De nieuwste tijdschriftenhouders. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Betaalbare tijdschriftenhouders. Vind items binnen jouw budget.


Korting op tijdschriftenhouders. Spaarpotten nu al vanaf € 55.

Voor de laagste prijs op Beslist. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten deze website volgen en informatie over jou verzamelen. Zodoende kunnen HEMA en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Dit is de zeer elegante lectuurbak van het Duitse kwaliteitsmerk Koziol.


Het strakke ontwerp zorgt voor een moderne uitstraling van uw woonkamer. De krantenbak is nuttig en moet zeker functioneel zijn, maar daarnaast moet het item ook nog eens heel mooi zijn om te zien. De lectuurbakken van Furn. Met een lectuurbak houd je je papieren netjes bij elkaar. Belangrijke documenten, tijdschriften en tekeningen zijn snel geordend en stijlvol opgeborgen.


Tijdloze lectuurbak massief hout met moderne uitstraling. Bewaar tijdschriften, kranten en andere lectuur in deze mooie design lectuurbak. Deze lectuurbak is gemaakt van hout welke voorzien is van FSC keurmerk! Opvouwbare lectuurbak van het merk Huismerk - Blokker is beschikbaar bij Blokker voor de prijs van €12. Dit kan uw woonkamer of kantoor namelijk een onverzorgd en rommelig aanzicht geven.


Een lectuurbak is dan de perfecte oplossing!

Hier kunt u gemakkelijk alle tijdschriften en kranten in leggen én de design lectuurbakken van Trendy Wonen zien er ook nog eens zeer aantrekkelijk uit! We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Het leer is afkomstig uit Italië waar het met de hand wordt geverfd.


Hierdoor krijgt het leer precies de rijke, diepe glans die het zo karaktervol maakt. Rechtstreeks van de fabriek = direct tot korting. Dit praktische tijdschriftenrek met een opvallend gebogen ontwerp is een perfecte oplossing voor het opbergen van kranten en tijdschriften. De krantenhouder bestaat uit een metalen frame en waterhyacint, waardoor hij stevig en duurzaam is.


Lectuurbak gevlochten riet. De aantrekkelijke geweven stijl draagt bij aan de rustieke charme van het rek. Volop goedkoop knutselmateriaal en supervoordelige kantoorartikelen en organizers om je bureau opgeruimd te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts