woensdag 10 september 2014

Wijzonol lbh silicon alkyd hoogglans

Beschikbaar in heel veel kleuren. Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Voor 23:besteld = morgen in huis. Halfglanzende, systeemverf op basis van gesiliconiseerde alkydhars.


Je kunt er heel het jaar door mee aan de slag en vertrouwen op de goede (kanten)dekking van dit product. Met deze lak ben je tot wel jaar schildervrij!

Onder de juiste verfvoorwaarden en -omstandigheden heeft deze verf een levensduur tot jaar! Bij Verfwinkel altijd verkrijgbaar met fikse korting en bovendien te mengen in iedere gewenste kleur! Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? De grootste collectie silicium vind je hier!


Uitstekend buitenduurzaam Hoge hoogglans en zeer goed glansbehoud Zeer. Silicium tegen de laagste prijzen. De LBH hooglanslak behoud glans en kleur erg lang en is zeer prettig verwerkbaar, en de best verkochte hoogglanslak voor buiten bij snelverf.


Deze hoogglanzende aflak met een uitstekende buitenduurzaamheid wordt gemaakt op basis van gesiliconiseerde alkydhars.

Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag. Het product is duurzaam en eenvoudig aan te brengen.


Deze verf is verkrijgbaar in verpakkingen van en liter en in bijna alle verfkleuren. Ontdek nu ons eigen merk Verfmenger Prof! Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen.


Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland. Altijd binnen dagen geleverd!


Bovendien kun je rekenen op een optimaal glansbehou dankzij de gesiliconiseerde alkydhars die er is gebruikt. Ze is eenvoudig te verwerken en heeft een mooie vloei en goede kantendekking. Deze verf is ook erg geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken maar ook voor onderhoud aan kozijnen en deuren.


De verf is beperkt vochtregulerend. Voor ondergronden zoals hout, metaal en kunststof, zowel binnen als buiten. De glansgraad wordt uitgedrukt in een percentage.


Hoogglans is het meest buitenduurzaam.

Toon van de Producten. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of LBH Systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. De afkorting HV staat voor hoog-vullend en is dus perfect voor het gronden van nieuwe houten onderdelen. Een hoogvullend product zorgt ervoor dat de verf goed en diep in het hout trekt voor de beste bescherming.


Deze verf heeft een goede buitenduurzaamheid en garandeert een optimaal behoud van de glans. Deze lak is het gehele jaar te verwerken en heeft een uitstekende vloeiing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts