dinsdag 30 september 2014

Plakfolie verduisterend

Bekijk de voordelen van Glasfolie! Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals.


Plakfolie verduisterend

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Het verduisterend raamfolie is ideaal voor mensen die overdag slapen en het daglicht storend vinden. Ook veel kleine kinderen hebben zomers moeite met het in slaap vallen omdat het in de zomer zo lang licht blijft. Wil je dat er helemaal geen licht meer door de ramen komt? Kijk bij de filters aan de linkerkant van deze pagina.


Zoek filter ‘Transparantie’ en klik het hokje met ‘Niet transparant’ aan. Je komt dan uit bij plakfolie waarmee je je raam helemaal dicht plakt. Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal. Deze plakfolie zorgt er namelijk voor dat de ramen van de slaapkamer totaal worden verduistert.


Plakfolie verduisterend

Nadeel is wel dat er niet meer door de ramen gekeken kan worden. Verduisterende raamfolie beter dan verduisterend gordijn! Ons assortiment verduisterende raamfolie is gunstig in zowel prijs als kwaliteit. De gekleurde raamfolie en de zonwerende folie uit onze webshop hebben beide een verduisterende werking. Het folie laat (haast) geen daglicht door en daardoor houd je het donker in je slaapkamer.


Verder bestaat er ook plakfolie die werkt op eenzelfde soort manier als glasfolie, alleen zijn deze ook op andere objecten te plakken, zoals meubelen. Zo geef je jouw oude kastje een geheel nieuwe look en een nieuw leven. KARWEI heeft een uitgebreid assortiment aan plakfolie , met vele verschillende hippe en trendy dessins. Eenvoudig online bestellen. Raamfolie en plakfolie kopen bij GAMMA.


In kleine kamers kies je best voor raamfolie. Als je in een berging of hal bijvoorbeeld gordijnen hangt, kunnen binnenruimtes nodeloos verkleinen. Maar tegenwoordig kent raamfolie zoveel andere toepassingen dat ze ook in grote ruimtes als een living of keuken de voorkeur verdienen.


Statische raamfolie van de hoogste kwaliteit. De mooiste ontwerpen passend bij elk interieur! Gemakkelijk aan te brengen en zonder bubbels. Kies jouw favoriete ontwerp. Plakfolie op je raapraktisch én decoratief.


Plakfolie verduisterend

Zo vind je bij Kwantum raamdecoratie in verschillende motiefjes en kleuren. Van bloemetjesmotiefjes tot blokjesmotiefjes. Heb jij je keuze al gemaakt? Dan kun je er een leuke en vrolijke plakfolie overheen plakken. Tevens blinderende raamfolie, professionele glasfolie en raamfolie tegen inkijk met maximale lichtinval.


Een ruim assortiment Plakplastic en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Wil je plakfolie op je ramen plaken om je kamer te verduisteren ? De zon kan het folie namelijk zo ernstig verhitten dat je ruiten er spontaan van gaan barsten. Gebruik in dat geval altijd doorzichtig kleeffolie of zonwerend folie.


Met deze verduisterende raamfolie voor autoruiten kun je je voertuig in een fluitje van een cent blinderen. Zonwerend folie werkt in principe ook verduisterend. Of je nu meer privacy wilt, jezelf of je reisgenoten beschermen tegen zonlicht, UV-straling en warmte of gewoon een coole look aan je voertuig toe wilt voegen, met deze extra grote rol van 300xultraverduisterend folie is het mogelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts