vrijdag 26 september 2014

Authentique krijtverf

Authentique krijtverf

Kies uit producten vanaf € 395. Ben jij op zoek naar (ecologische) verven en moderne meubels? Deze krijtverf is leverbaar in een aantal standaardkleuren en in verpakkingen van 7ml en 2ml. En met onze mengmachine maken we kleuren van tal van andere merken in Vintage Paint, mits deze een zo geheten WIT-basis hebben.


Dus vooral lichte, zachte kleuren. Een zeer complete verflijn ! Door onze mengmachine kunnen meer dan 10. L` Authentique is een verflijn in 1authentieke kleuren die prachtig op elkaar zijn afgestemd. De toevoeging van krijt en de mooiste pigmenten in de verf geven uw huis een authentieke uitstraling. Het is aan te raden om deze eerst te bestellen omdat de kleuren op je beeldscherm niet exact overeenkomen met de werkelijkheid.


Op werkdagen voor uur bestel dezelfde dag verstuurd. De kleuren zijn zeer goed dekkend en drogen zeer mat op. De krijtverf van L’ Authentique kun je desgewenst met water verdunnen. Van oernederlands fabrikaat!


De verven van L’ Authentique zijn luxe, handgemengde producten. De prachtige krijtverf , schrobvaste matte. Muren: de ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn.


U kunt de krijtverf opzetten met een roller of kwast. Uitspoelen met lauw water. Dus de uitstraling van krijtverf , maar het gemak van een afwasbare muurverf. Handig voor mensen met jonge kinderen.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Fluweelzachte krijtverf verkrijgbaar in kleuren voor uw wanden en meubels. Muren: De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn.


Je kunt de krijtverf opzetten met een roller of een kwast. Topmerken krijtverf en kalkverf. Het effect van deze krijt- en kalkverven is weergaloos! Al deze verfmerken hebben hun eigen unieke kleurenpallet. Kalk- en krijtverf van L’ Authentique Kalk- en krijtverf van L’ Authentique.


Een heel dankbaar materiaal om je huis meteen ‘in sferen’ te brengen is kalkverf of krijtverf van L’ Authentique. Deze verf zorgt voor een matte, poederachtige uitstraling. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Vlekken en spatten onmiddelijk reinigen met water of een vochtige doek.


Droogtijd: Afhankelijk van temperatuur is krijtverf stofdroog na min en overschilderbaar na uur. Krijtverf uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken. De gevelverf van L’ Authentique is verkrijgbaar in alle 1kleuren van L’ Authentique.


Authentique krijtverf

De gevelverf is qua matheid even mat als de krijtverf van L’ Authentique , maar beter bestand tegen weersomstandigheden. Werkwijze Gevelverf kan binnen en buiten gebruikt worden. Voor een overzicht van de verkooppunten, klik hier.


In de fabriek wordt al meer dan jaar ambachtelijk hoogwaardige verf gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts