dinsdag 2 september 2014

Kho liang le bank

Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken.


Vind jouw perfecte bank bij DFS. Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Online of kom naar de winkel bij jou in de buurt!

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. The official site of Kho Liang ie, industrial and interior designer. Kho Liang le trekt buitenlandse ontwerpers aan zoals Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt.


Zijn invloed is daarmee tot de dag van vandaag merkbaar. Als interieurontwerper verwerft Kho Liang le naam met zijn ontwerp voor Schiphol in de jaren zestig. Zijn werk ademt zuiverhei warmte en vrijheid.


Artifort bank kho liang le.

Romp van geperst beukenhout met vormschuim op een metalen onderstel. Rug- en zitkussen is een geheel. Kho Liang Ie is één van de meest vooraanstaande industrieel ontwerpers die Nederland heeft gekend. Ingetogen eenvou een wit onderstel met daarop de zitting en rug. Gunstig geprijsd en gratis geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Hier vind je wat jij zoekt! Ontdek ons unieke assortiment bankjes.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. En nog altijd heeft het ontwerp niet aan kracht ingeboet. Met de prettige, ietwat hoge en niet te diepe zit biedt de C0een sierlijk tegenwicht aan alle overdadige, lage, zachte loungebanken. Mooi door zijn eenvou deze comfortabele, strakke bank.


De C4sofa onderscheid zich met de houten latten, kussens en RVS frame. Wij gebruiken hem als hoekbank, maar kan ook als sofa of bijvoorbeeld losse banken. Dus op meerdere manieren inzetbaar.

Door het eenvoudige design past deze bank in vrijwel ieder interieur. Opnieuw bekleed met een grijsblauwe Ploegwol. De romp is gemaakt van geperst beukenhout met vormschuim op een metalen onderstel. Haar opa was een van de belangrijkste Nederlandse ontwerpers van de vorige eeuw.


Yuki Kho groeide op tussen zijn ontwerpen, maar wist nauwelijks wie hij was: hij overleed voor zij werd geboren, en voor hij écht doorbrak met zijn Schipholinterieur. Op zoek naar Kho Liang Ie, poëet onder de functionalisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts