woensdag 17 september 2014

Kleine houten letters 2 cm

Klein houten tot goedkoper. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Snel in huis Veelal gratis. Set van 3houten letters van , cm. De houten letters zijn ook zeer geschikt voor een workshop of kinderfeestje.


Alle letters worden voor u op maat gemaakt.

De letters , tekens en cijfers worden. Maak je baby- of kinderkamer helemaal af met houten letters of houten letterblokken van de Letterfee. Hierdoor fleuren ze de baby- en kinderkamer extra op. De mijlpaalblokken zijn extra leuk voor bij een fotoshoot.


Zakje met 3houten letters. Leuk om mee te knutselen, om namen of tekstjes te maken in hout. Met decoratieletters van hout maak je de mooiste creaties. Maak je eigen naam, eigen tekst, of bedrijfsnaam van hout en plak het eenvoudig met kleefpads op je muur.


Bestel de letters bij wall-art.

Houten letters en cijfers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en houtsoorten. Zo zijn er blanke, houten letters , maar ook MDF letters. Deze zijn iets donkerder van kleur.


Onze houten letters zijn in verschillende formaten met of zonder print te bestellen. Mini letters voor onze liefste mini mensjes. De meeste kleine letters en cijfers hebben een hoogte van ,cm.


Ze zijn ook verkrijgbaar in mini formaat. Handig om ( kleine ) spullen als sieradendoosjes, dagboeken en bijvoorbeeld fotolijstjes nog persoonlijker te maken. Wil je liever een nog kleiner formaat?


Blauw de houten lettertreinen, zijn een houten gekleurde letter op een houten wagon met magneten. Op de vraag om hoeveel houten letters het zou gaan, kwam het antwoord dat het ruim 3houten letters waren in groot formaat. Houten Scrabble letters voor maar € - per stuk! Samen met jou stellen we de perfecte combinatie samen. Je weet dus vooraf welke kleuren letters je ontvangt en na jouw goedkeuring wordt de order verzonden.


Plakletters zijn te plakken op deuren, ramen, spiegels, glazen etc etc. Op werkdagen voor 13:besteld de. Creatien hobby heeft een uitgebreid assortiment materialen voor de creatieve hobbyist.


Zo vind u bijvoorbeeld een uitgebreide collectie houten vogelhuisjes.

Bekijk de categorie knutselen op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. De WOOOD vintage letter I is handgemaakt en uniek.


Het gaat hier om de hoofdletter I. Maak zelf je teksten met deze stoere vintage handgemaakte houten letters ! Het hele alfabet is beschikbaar, dus bestel je eigen naam of woord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts