donderdag 11 september 2014

Pip badjas xl

Voor 23:uur bestel morgen in huis. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Bestel nu je favoriete badjas in maat XL. Vandaag bestel morgen in het nieuw!


Ontdek het ruime aanbod nachtmode voor dames online bij Mona Mode. Mooie badjassen in grote maten van Ulla Popken - Nu plus-size badjassen kopen!

Koop online je favoriete Pip Studio dames badjas. De badjassen zijn gemaakt van een heerlijke zachte badstof en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals wit, roze en blauw. Bekijk alle Badjassen van het merk Pip Studio bij Etrias. PiP Studio Badjassen koop je eenvoudig online bij bol. Nadat Pip afstudeerde aan de Academie van Schone Kunsten kocht zij een ou vervallen Victoriaans huis aan de rand van de stad met een verwilderde tuin.


Pip badjassen zijn in de maten XXS, XS, S, M, L en XL verkrijgbaar. In de webshop vindt u bij de badjassen ook een maattabel om het eenvoudiger te maken om de juiste maat te kiezen. Tevens zijn bij de badjas bijpassende handdoeken, badlakens, washandjes en diverse tassen.

Prachtige badjas van het merk Pip Studio gemaakt van 1 katoen met print in de kleur roze. Deze jacquard katoenen badjas leaf me van pip wil iedereen wel in huis hebben! Op de roze ondergrond staan allemaal schattige witt.


Ruim assortiment Badjassen. Xl verkrijgbaar vanaf €796. Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Badjas is gemaakt van 1 katoenen badstof.


Wikkel jezelf in vrolijkheid met de Jacquard Check badjas van Pip Studio. Het kleurrijke dessin met grafisch motiefje laat je iedere ochtend vrolijk wakker worden en voelt door het zachte velours heerlijk aan. Ook fijn: de badjas heeft zakken.


Geef je badkamer sfeer met de Pip Studio collectie. Ontspan met alle badartikelen van Pip Studio. Naast badmode vind je bij Pip Studio ook leuke badkameraccessoires.


Je kunt het als ochtendjas gebruiken, aandoen naar de sauna of gewoon lekker voor na het douche! Pip Studio badjas flower medaillon pink is een leuke en lekkere badjas om aan te doen. De badjas is gemaakt van 1 katoen velours en voelt lekker zacht aan.

Badjassen worden - de naam zegt het al - natuurlijk nog steeds heel veel gedragen na het douchen, zwemmen of tijdens saunabezoek. Met deze badjassen blijft je lichaam lekker warm. Als specialist in badjassen mogen dames badjassen natuurlijk niet ontbreken!


Met ons ruime assortiment aan dames badjassen hebben wij voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar een behaaglijke badjas van fleece materiaal , een katoenen badjas of een badjas met een opvallend dessin? Dan bent u aan het goede adres op badjassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts