dinsdag 2 september 2014

Cando plinten

Vanaf €10- Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu!

Vind cando plinten het nu op Kensaq. Decoratieve plinten CanDo levert decoratieve plinten in diverse stijlen: van klassiek tot modern, van romantisch tot strak. De plinten zijn leverbaar in verschillende hoogte- en diktematen. Daarnaasst heeft CanDo zowel standaard plinten als decoratieve plinten in het assortiment.


Denk bijvoorbeeld aan moderne plinten , klassieke plinten of romantische plinten. Met de decoratieve plinten van CanDo maak je van je vloer een echte blikvanger. A way to render the header.

Denk dan eens aan witte, hoge plinten. Voor de meeste vloeren uit onze collectie hebben we bijpassende plinten , maar je kunt natuurlijk ook spelen met kleuren en kiezen voor een totaal andere kleur. Plinten Accessoires plinten.


Van plakplinten en MDF plinten tot plinten van laminaat of het merk CanDo , je vindt ze allemaal in je dichtstbijzijnde GAMMA-bouwmarkt of hier online. Maak je vloer helemaal af door het plaatsen van CanDo plinten. Deze film geeft precies aan hoe je CanDo decoratieve plinten plaatst. CanDo neemt het artikel retour indien het artikel: - Niet beschadigd is - Voorzien is van originele verpakking en labels - Niet bewerkt is zoals slotgat (bij buitendeuren), 3-puntsluiting, tochtvaldorpel, brievenbussleuf, glasmontage en dergelijke.


Voor een uitgekiende en fraaie afwerking kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Een ongekende keur aan plinten , overzetplinten en muurplinten in diverse maten, vormen en decoren helpen je om jouw ‘vloerenklus’ perfect af te ronden. Laat je inspireren door CanDo ! Je kunt kiezen uit veel soorten en maten plinten. Praxis heeft bijvoorbeeld plakplinten of decoratieve plinten met verschillende designs. Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past.


Natuurlijk hebben we ook verschillende afmetingen, zodat je minder hoeft te zagen en puzzelen. Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten.

Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten. Met CanDo wordt het renoveren van je trap wel heel eenvoudig.


Bij een select aantal bouwmarkten is het nu mogelijk om je traptreden geheel op maat te bestellen. Je hoeft ze dan alleen nog maar te bevestigen met montagelijm. Creëer eenvoudig een eigen stijl met de doe-het-zelf producten van CanDo.


Ontdek ons ruime assortiment! Een ruim assortiment CanDo plinten en inspiratie vind je bij KARWEI. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel. Cando biedt een uitgebreid assortiment aan plinten met clipbevestiging waarmee u eenvoudig een eigen sfeer creëert.


De Cando plinten zijn gemakkelijk te plaatsen en passen in vrijwel ieder interieur. Neemt u eens een kijkje in ons assortiment Cando plinten ! De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Met deze MDF decoratieve plint van CanDo heb je altijd een bijpassende plint bij je vloer. Het voordeel van deze bevestiging is dat de plint de muur altijd volgt en er geen storende naden zichtbaar zijn. Dan kunnen mooie aansluitende plinten natuurlijk niet ontbreken.


In het ruime assortiment van Hubo zijn tal van oplossingen te vinden op het gebied van plinten. Of het nu gaat om overzetplinten, plakplinten, MDF plinten , hardhouten plinten of kunststof plinten. Bij ons bestel je ze gemakkelijk online! Nadat je zelf een vloer gelegd hebt kan je de vloer afwerken met plinten of lijsten. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn.


MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken. Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken. Bekijk voor meer informatie over kleuren onze RAL kleuren pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts