dinsdag 16 september 2014

Flamingo decoratie

Ballonnen, Servies, decoraties en nog veel meer. Gratis thuisbezorgd vanaf €25. Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Op zoek naar originele ideetjes en decoratie om de kinderkamer mee in te richten? Laat jezelf inspireren en maak er iets uniek van. Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts euro;3. Voor verzending in nederland.


Vier je eigen tropisch feestje met onze leuke decoratie in flamingo stijl. Flamingo versiering en feestartikelen flamingo. Van ballonnen met de vrolijke flamingo opdruk tot bordjes.


Bestel nu en heb ze morgen al in huis.

De collectie kenmerkt zich door de leuke flamingo illustraties in de kleuren roze, peach en goud. Maak een feestelijke tafel met de flamingo gebaksbordjes, bekertjes en servetten. Hang als eye-catcher de grote folieballon in de woonkamer en plak flamingo tattoos op je arm. Het maakt niet uit welk seizoen het is, met de flamingo -feestartikelen haal je de zomer in huis.


Creëer een tropische ambiance op de feestlocatie voor een spetterend feest. Versiering, feestservies en meer in flamingo -stijl. Bij Tuf-Tuf is het assortiment voor een flamingo -feestje. Witte vlaggenlijn met roze flamingo en metallic gouden details. De achterzijde is geprint met een gouden holografische opdruk.


Maar misschien moet u snel handelen omdat deze top flamingo decoration binnenkort een van de meest populaire bestsellers wordt. Bedenk hoe jaloers je vrienden zullen zijn wanneer je hen vertelt dat je je flamingo decoration op AliExpress hebt gekregen. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door. Hij heeft een uniek en aantrekkelijk design dat een speciale en unieke touch geeft aan de decoratie van je tuin of.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Bekijk ons uitgebreide assortiment.

Specialistisch advies nodig? Doe mee met de zomertrend en kies deze heldere en kleurrijke flamingo feestartikelen. U bent helemaal klaar om te flamingelen met stijlvolle flamingo feestdecoraties, servies, ballonnen en accessoires. Het perfecte assortiment voor zomerbarbecues en verjaardagen.


De tropische vogel bij uitstek, de flamingo. Dit is echt leuk voor op jouw feestje met een tropisch thema. De flamingo decoratie is gemaakt van dik, glanzend karton en uitgevoerd in een mooie, roze kleur. Leuk om hier en daar aan de wand te hangen.


De lengte van de flamingo is cm. Je kunt de watermeloen zelf ook maken door de flamingo -uitsteekvorm te gebruiken. En de papieren ananassen vind je onder andere bij Kitschkitchen. Deze chique servetten met ananas en flamingo erop zijn handgemaakt en te koop in de Etsy-shop van TheRocShop voor €1(stuks). Dit exemplaar met zonnebril en slippers brengt je helemaal in zomerse sferen.


Het betreft een kartonnen decoratie met een uitvouwbare buik van crêpepapier. De doorsnede van de uitvouwbare buik is centimeter. Tegenwoordig zijn themafeestjes helemaal in.


Als je helemaal in trend wil zijn, dan kies je voor flamingo decoratie. Ontvang de gasten in een kamer die omgetoverd is in een walhala van roze flamingo ’s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts