dinsdag 2 september 2014

Stickers brandweerman sam

Stickers brandweerman sam

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Kies uit producten vanaf € 179. Adres winkel: Railpress Toy’s Shop. Op de stickervellen staan kleurrijke afbeeldingen van brandweerman Sam , brandweerwagens, kazernes en andere figuren.


Stickers brandweerman sam

De set muurstickers bestaat uit individuele stickers die geleverd. Hij zet regelmatig zijn leven op het spel om anderen te redden. En iedereen weet dat echt niks hem teveel is. Je eigen avontuur begint met deze Sam Walltastic Muurstickers. Ze zitten vast in een brandend gebouw, kunnen niet meer van een hoge rotswand af of verdwalen in een grot.


Zit de ondeugende Norbert weer in de Nesten? Kies leuke stickers om de platen helemaal af te maken! Brandweerman Sam en zijn vriendjes vinden het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in spannende situaties. Waar plak jij de stickers : in het bijgeleverde tekenblok of ergens anders?


Je kan de stickerset overal mee naar toe nemen. Voor een leuke kinderkamer kijk je bij Muurdeco4kids. Goedkoop alle soorten stickers snel in huis. Deze doos bevat verschillende stickers.


Op deze sticker is Sam bezig met blussen met de slang. Op de deursticker kun je jouw naam schrijven, als je die dan op jouw kamerdeur plakt weet iedereen dat jij daar slaapt. Beleef samen met brandweerman Sam en zijn team een spannende dag in Piekepolder.


Schiet Jupiter hem te hulp? De sticker is in meerdere kleuren beschikbaar en kan worden gespiegeld. In de knutselset met handvat zitten grote vierkante vellen, rechthoekige vellen, stickerrolletjes en een plak- en tekenblok. Vrolijk de muren van de kamer op met onze Brandweerman wanddecoratie elementen en muurstickers die zeer eenvoudig geplaatst kunnen worden.


De muursticker is zelfklevend en eenvoudig op te plakken op een gladde ondergrond. Dan ben je bij Lobbes aan het juiste adres! XXL figuur is in totaal ca. Stickers worden assorti geleverd.


Stickers brandweerman sam

Bijpassende stickers voor bijv. Je zocht naar: fireman sam ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Maakmijnkindblij heeft de meest stoere kinderartikelen van deze held in het assortiment!


Deze sticker set is leuk om cadeau te geven! Te koop bij SpeelgoedFamilie. Of er nu een huis in brand staat of iemand vast zit in een boom.


Filmpjes Elke dag worden er nieuwe brandweerman sam filmpjes toegevoegd zodat er telkens nieuwe brandweerman sam filmpjes kunnen worden bekeken. Bij het benaderen van de brandweerman sam filmpjes website kun je direct kiezen om alle brandweerman sam filmpjes achter elkaar te kijken door op play te drukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts