maandag 8 september 2014

Arabische stickers

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Hallo wij zijn Arab Wall Design! Ook voor grafische diensten bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u zelf ideeën voor stickers of wilt u onze bestaande designs aanpassen?


De stickers worden allemaal gemaakt van hoogwaardig vinyl waardoor uw stickers langdurig mooi blijven zitten en makkelijk aan te brengen zijn.

Bestel op Zazzle te gekke gepersonaliseerde Arabisch stickers. Iedere gelegenheid kun je personaliseren met je eigen unieke tekst of foto! Deze mooi sticker kan in jouw huis plakken!


Arabische tekst geschreven in het Arabische kalligrafie! Deze sticker is leverbaar in meerdere kleuren. Dat kan natuurlijk met leuke Oosterse decoratie en woonaccessoires.


Met deze sticker kunt u bijvoorbeeld een venster of deur in huis artistiek decoreren. Diverse toetsenbordstickers van de beste kwaliteit vanaf €99!

Stickers Arabisch 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te kiezen! Als je op zoek bent naar een muursticker in het Turks of Arabisch , kijk dan eens in onze online shop op wall-art. Hoe breng je de tegelsticker aan? Zorg eerst dat de wandtegels schoon en vetvrij zijn, plak vervolgens de sticker op de tegel en gebruik daarna een spatel om de sticker glad te strijken en eventuele luchtbellen te verwijderen. Wilt u een sticker van een bekende uitspraak of spreuk?


Laat uw tekst omvormen tot een schitterende muursticker! Dan zijn deze keyboard stickers ideaal voor jou. De stickervellen bevatten stickers voor een standaard Arabisch toetsenbord en kunnen eenvoudig over je toetsen worden geplakt.


Al onze stickers zijn voorzien van de beste materialen waardoor ze niet snel kapot zullen gaan. Muurstickers hebben over het algemeen een lange levensduur en zeker met onze stevige Islamitische stickers. Rechtstreeks uitgesneden uit top kwaliteit dun vinyl. Wij gebruiken enkel hoog kwaliteit vinyl voor binnen en buiten met jaar kleurvastheid voor een ultieme professionele look en finish.


Kies of upload een ontwerp. En dan bedoelen we niet van die letters uit een boekje die je zelf netjes op een rijtje moet plakken. Dat is ons namelijk nog nooit gelukt!


Met extra beschermlaag, zeer goede en duurzame kwaliteit met hoge kleefkracht voor langdurig gebruik.

Geschikt voor elk toetsenbor normaal keyboard of notebook. MM dik hout zodat u een mooi 3D effect op de muur creëert. De klok is incl uurwerk (LET OP! zwart) en zelfklevende laag. Arabprints, Finest Wall Art.


Vind hier jouw perfecte wanddecoratie Exclusieve werken van bekende. Daarbij staat het standaard Arabisch IBM PC layout er bij op de toetsen in het blauw. Zit uw afbeelding er niet tussen?


Wat leuk dat je ons bezoekt! Onze stickers plakken overal op! Of je nou op zoek bent naar letter stickers , cijfer stickers , naamstickers, logo stickers , we kunnen het allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts