maandag 22 september 2014

Motip airco cleaner

Motip airco cleaner

High service, Low pricing! Royal Green Clean zakjes voor 21. Motip airco prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Cleansing foam to condition the air-conditioning in motor vehicles.


With the brands DUPLI-COLOR, presto and MoTip the MOTIP DUPLI Group, European market leader in spray paints, offers all you need for DIY paint repair. Efficiënt, veilig en duurzaam ! Airco Cleaner - motipdupli. Vermijd vervuiling door de airco zuiver te houden en reinig uw airco een aantal keer per jaar met dit product. Beschrijving airco reiniger voor de auto.


Kwalitatief hoogwaardig reinigingsschuim voor het conditioneren van de airconditioning in motorvoertuigen. Klusartikelen voor de laagste prijs. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs.


Very effective spray to refresh the air conditioning and air circulation system in vehicles. Effectief werkzaam schuim voor het reinigen van de airconditioning in motorvoertuigen. NIEUW: Nu EXTRA grote spuitbus!


De eerste en enige probiotische airco reiniger voor in de auto. Ontvang gratis meerdere offertes van airco leveranciers uit de buurt. It has a subtle scent, optimizes the functioning of the air-conditioning and prevents malfunction. Het is een effectief reinigingsschuim met een aangename geur. Zeer effectieve spray voor het verfrissen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen.


Goede producten van bekende merken voor lage prijzen. Bij Werken met Merken vindt u technische en chemische producten van de beste merken voor auto, hobby, huis en allerlei klussen. Dankzij een aanpassing van de samenstelling valt deze cleaner niet langer onder de biocide wetgeving en kan dus zonder problemen gebruikt worden.


Het product wordt rechtstreeks op de verdamper aangebracht en elimineert en voorkomt onaangename geuren die veroorzaakt worden door micro-organismen. Download MOTIP AIRCO CLEANER 4ML Download Document. Leverbaar in geuren: Orange, Lavender en Lemon.


Motip airco cleaner

Doordat er weer schone lucht in het interieur wordt verspreidt, worden allergische reacties voorkomen. Productomschrijving Reinigingsschuim voor het conditioneren van de airconditioning in motorvoertuigen. De Spuitbus is direct aan te sluiten op de standaard aircoaansluiting. Dit is het volledige relaas van zijn bevindingen, ongecensureerd en waarheidsgetrouw. In de gebruiksaanwijzing staat: Het reinigingsschuim moet aangebracht worden op de condensator van de airconditioner, door middel van de bijgeleverde adapter.


De adapter circa centimeter in de luchtinlaat van de airconditioner inbrengen en de bus volledig leegspuiten. Reiniger voor kettingen en tandwielen voor het verwijderen van vet en olie. Door de unieke receptuur (een combinatie van de emulgerende werking en de lage verdampingssnelheid) heeft chain cleaner een optimaal reinigende werking.


Motip airco cleaner

MoTip Cycling Chain Cleaner heeft een hoog oplossend vermogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts