woensdag 10 september 2014

Mexicaanse borden

Ontdek ons unieke assortiment borden. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ze hebben een diameter van ongeveer cm.

Geef uw restaurant een interessant en kleurrijk accent met deze prachtige Olympia Fresca borden. Welkom bij EL REGALO MEXICANO. Kijk gerust eens rond op de website en neem zeker contact met ons op als u vragen heeft! Elk bord heeft een diameter van ongeveer cm. Ze zijn ideaal om uw tafels op te smukken.


Twee sierlijk borden om aan de wand te hangen of te gebruiken als ontbijtbord. Ik verkoop dit omdat ik het niet gebruik en er andere blij mee wil maken. Het is helemaal nieuw en niet beschadigd!

Nieuw Ophalen of Verzenden. Op deze dag van de doden worden de overledenen feestelijk herdacht en de schedel is een veelvoorkomend symbool dat voor dit feest wordt gebruikt. Met deze acht papieren bordjes maak je een mooi gedekte tafel tijdens het diner. Mexicaanse aardewerk kopen? De borden hebben een witte achtergrond en in het midden is een pinata te zien met kleurrijke feestartikelen.


Bekijk alles met mexicaanse ! Deze papieren bordjes zijn. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Er zijn 4mexicaans servies leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Bestaande uit: diner borden , ontbijtborden en mokken. N mok is licht beschadigd. Spoel ondertussen de mais en bonen af onder koud stromend water, laat uitlekken en meng met de rest van de koriander.


Rooster de pijnboompitten min. Verdeel de gebakken eieren erover en serveer de avocadodressing erbij. Snijd de koriander grof, houd el apart als garnering. Laat afkoelen op een bord.

Rasp de groene schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Meng het rasp met de paprikapoeder, koriander en olie tot een dressing. Ruim aanbod mexicaanse borden , op werkdagen voor 15. Bestel nu uw mexicaanse borden bij.


Salade en saus schaaltjes. Bonen, gesmolten kaas en stoofpotjes zijn ons niet vreemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts