woensdag 24 september 2014

Doorzichtige fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig?

Het zwevende effect zorgt voor een bijzondere look. Stijlvol inlijsten doet u met de Fotolijst Dubbelglas. De exclusieve transparante fotolijsten zijn leverbaar in diverse soorten en maten en worden met de hand gemaakt in onze lijstenmakerij. Een randloze fotolijst wordt erg veel gebruikt op bijvoorbeeld tentoonstellingen, beursen of presentaties.


De reden hiervoor ligt in het feit dat wanneer u een afbeelding inlijst in een randloze fotolijst , de aandacht volledig wordt gericht op hetgeen u inlijst en niet op de lijst zelf. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Maak van jouw huis jouw thuis. We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Een tijdje terug kocht ik deze doorzichtige fotolijstjes bij de Action, met het idee om er iets leuks in te doen. Dat is weer eens wat anders dan een herfsttafel.


Een originele doorzichtige fotolijst MrMrs! Deze fotolijst krijgt een extra leuke twist door de zilverkleurige glitters. Leuk om cadeau te doen, maar ook perfect te gebruiken als originele decoratie op jouw mooiste dag! Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel.


Je mooiste, dierbaarste en fijnste herinneringen krijgen door fotolijsten een speciaal plekje in huis. Heb je veel foto’s, maar niet de ruimte om ze allemaal te laten zien? Fotolijsten voor je mooiste herinneringen: voordelig en stijlvol. Wissellijsten zijn dan een uitkomst voor als je regelmatig van foto’s wilt wisselen. Maar wij plaatsen je foto direct achter zeer fijn acrylglas.


Wij leveren in principe niet aan particulieren. Bij Xenos vind je heel veel verschillende formaten fotolijsten. Foto’s helpen je om mooie herinneringen langer levendig te houden.

Elke keer als je naar je favoriete momentopnamen kijkt, ben je weer even terug op een bepaalde plek op dat specifieke moment. Dat is de reden dat veel mensen fotolijsten gebruiken om deze momenten een plaats te geven in hun interieur. De keuze is groot en voor de prijs hoef je het niet te laten. Op die manier zou je de decoratie in principe kunnen aanpassen aan elk seizoen.


Er is toch niets leuker dan je huis opnieuw inrichten met kussens, fotolijsten , kaarsen en andere tierelantijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts