dinsdag 9 september 2014

Kindergordijnen op maat

In stappen uw maatwerk in huis. Vakkundig gemaakt in ons eigen atelier. Kind gordijnen tegen lage prijzen. Bestel hier raamdecoratie online. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach.

U krijgt direct een bevestiging. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment met prachtige gordijnstoffen voor de kinderkamer.


Met deze stoffen maken we de mooiste gordijnen voor uw kinderkamer, perfect op maat. Al onze raamdecoratie op maat is gemaakt van de hoogste kwaliteit. Dit maakt onze raambekleding erg duurzaam, zodat u verzekerd bent van jarenlang woonplezier. Ons ruime assortiment kindergordijnen bestaat uit kwalitatief hoge en goedkope gordijnen.


Zo heeft u al kindergordijnen vanaf €per meter.

Door onze zoektocht naar leuke kindergordijnen voor de kinderkamer zijn we op het idee gekomen om de webshop leuke kindergordijnen te ontwikkelen en een selectie te maken van hippe, leuke betaalbare, kwalitatieve gordijnen op maat , voor de leeftijd van 0-jaar. We maken tevens ons eigen design en leveren deze op een mooie en dikkere kwaliteit katoen dan u doorgaans verkrijgt. Kindergordijnen zijn een hobby van ons. Hierdoor vallen de gordijnen mooier in de plooi. Een enkele plooi is dan ook ons advies zodat de print beter uitkomt op de plooien.


Gordijnen op maat van Kidsfabrics. Kies uit onze collectie stoffen uw dessin en bijpassende voeringstof. Wij maken uw gordijn op maat. De levertijd hiervan bedraagt twee weken. Op onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld.


Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Bekijk de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Op zoek naar vrolijke gordijnen voor de kinderkamer? Voor de vrolijkste kamer in huis! Bij Kwantum heb je de keuze uit heel veel verduisterende of juist lichtdoorlatende kindergordijnen.


Heb je je keuze laten vallen op een gordijnstof? Kom dan naar één van onze winkels en stel je gordijnen op maat samen.

Find op on DownloadSearch. Onze kindergordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsstoffen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw kindergordijn in drie eenvoudige stappen te bestellen in de webshop, wij verzorgen de rest!


Alle gordijnen incl gordijnhaken worden gratis op maat gemaakt en gratis verzending in Nederland en België. Na de definitieve bestelling nemen we contact met u op , om de bestelling nog een keer door te lopen. Ook het laminaat van Quickstep is bij ons te bestellen. Majestic, impressiv en Largo. Overgordijnen op maat Een overgordijn is vaak een echte sfeermaker, zorgt voor privacy en is beschikbaar in verduisterende, semi verduisterende en lichtdoorlatende stof.


We hebben zowel stoffen met een patroon als effen stoffen en in heel veel kleuren. Vraag kosteloos wat gordijnstof staaltjes aan, doe inspiratie op of mail ons voor vrijblijvend advies. We denken graag met je mee. Geen maak- en verzendkosten!


Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn. Voordelig gordijnen op maat bestellen Bij Kwantum bestel je voordelig en eenvoudig je gordijnen op maat. Dankzij onze handige configurator was het online bestellen van gordijnen op maat nog nooit zo gemakkelijk.


Zo heb je binnen no-time jouw op maat gemaakte gordijnen in huis! Deze kun je volledig afstemmen op jouw persoonlijke smaak en stijl. Zo hebben we effen gordijnen in trendkleuren of gordijnen in een leuk en hip dessin.


Voldoen de standaard maten niet aan jouw wens? Bij Karwei maken we ook gordijnen voor jou op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts