donderdag 5 februari 2015

Antifouling grijs

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Mijn conclusie: Ik koop wel een grote pot witte antifouling en meng daar een klein potje zwarte grondverf of zwarte antifouling doorheen. Wel direct genoeg aanmaken voor de hele boot, anders ben ik bang voor een zebra effect.


Bedankt, over en sluiten maar. Harde antifouling Het is de slijtvaste variant van het product, om daar goed en langdurig gebruik van te maken. De biociden in het product worden geleidelijk afgegeven, waardoor de boot goed beschermd is tegen aangroei door algen, schaaldieren en zeepokken. Zelfslijpende antifouling De stroming van het water zal steeds een laagje verf afsluiten.


Nieuw Ophalen of Verzenden. De antifouling -specialist. Kies, vergelijk en koop veilig en gemakkelijk uw antfouling. Onderdeel van George Kniest Boat Equipment. Van scheepswerven tot particulieren Gratis verzending vanaf €15- De grootste online maritieme winkel van Nederland!


Antifouling grijs

International Interspeed Extra is de nieuwe harde antifouling en is geschikt voor alle zeil- en motorboten van polyester, hout, staal en aluminium. Of kom langs: Schilderscentrum Sneek. Cupron Plus N Licht Grijs 2. L Hoogwaardige antifouling op basis van koper en speciale biociden.


Extra langzaam zelf slijpende antifouling met speciale biociden op. Silpar heeft met de TK line sneldrogende weerbestendige primers ontwikkeld speciaal voor nautische doeleinden. De spuitlak wordt geleverd in handige spuitbussen en.


Antifouling grijs

Boero Scirocco NL Grijs 2. Tinvrije, oplosbaar antifouling speciale biociden koper-gebaseerde, een formulering produceert een aanzienlijke verbetering in vergelijking met eerdere conventionele antifoulings. Dit product is bijzonder geschikt voor het werken boten een doeltreffende bescherming antifouling ook in bijzonder warme en agressieve wateren. Spuitverf TK Antifouling - Grijs.


Eigenschappen TK Antifouling : Inhoud 4ml. Geschikt voor onderwaterhuizen van buitenboordmotoren en Z-drives. Bevat geen tin of koper of andere giftige stoffen.


Leverbaar in wit, zwart, grijs en transparant. Rechtsboven in het scherm kunt u op het pijltje klikken en uw keuze maken. De AF die ik heb gebruikt is een donkerblauwe zelfslijpende AF van Epifanes ( Antifouling Foul-Away). Wat betreft aangroei werkte dit prima, het enige nadeel was dat de AF boven de waterlijn helemaal grijs en dof werd hetgeen er niet mooi uitzag. VENEZIANI CUPRON PLUS - ANTIFOULING - Grijs - 7ml.


De International Primocon grijs - 5ltr kopen? Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:besteld de volgende werkdag in huis!


Antifouling grijs

Antifouling Om aangroei op het onderwaterschip te voorkomen is een goede antifouling onmisbaar. Het jaarlijks aanbrengen van dit product is ook voor de doe-het-zelver goed te doen. Er zijn verschillende soorten antifouling beschikbaar.


Weet u niet welke variant u nodig heeft? Neem dan gerust contact op met Boorverfshop voor deskundig advies. M Polijstpasta fast cut plus 1kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts